Jobb (:

Idag så har jag jobbat massa inne i skiduthyrningen. Så har jag haft en privat snowboardlektion som gick jävligt bra! När uthyrningen hade stängt så gick jag och Albin in på hotellet och hade lek och pyssel med småbarnen. Körde lite lekar, ritade och kollade på filmer :). Jobba 11 timmar idag nu och nuså ska jag sova och jobba lika mycket imorgon. Men då är det barndisco som gäller på kvällen.

Godnatt :)

Fjällen =)

Nuså far vi snart till fjällen, jag pappa och Olle :). Vi ska åka massa skidor :D.
     


God Jul :D

Idag så började dagen med att åka till sjukhuset och hälsa på farmor med farfar och farmors syster. Känns så tråkigt att hon inte fick komma hem över jul. Hon fick lite paket där också bjöd hon på choklad :). 

sen så åkte vi hem, när vi väl kom in så fick vi jullunch. Så var det dax för mamma att åka och jobba. Så det var jag, pappa, mormor, morfar, farfar och Rut här. Inte alls som jularna när man var liten, då det var dubbelt så många. Käkade efterätt och julgodis sen så öppnade vi paket. Så fikade vi lite och sen åkte de hem!

Jag fick braiga presenter iaf :)

En rosa Peak Performance tröja
En vit Peak Performance mössa :)
Två t-shirts, en snowrider och en annan
Pengar, euro och vanliga
Paris Hilton parfym
Halsband
Soda streamer
Örhängen
Tofflor
Morgonrock
Receptbok
Filt
ansiktscreme
doftljus
strumpor
choklad
tesil
chips och dip skål

Sen har jag säkert glömt nått.
Skulle få ett par skidor också, men jag har kommit på att jag hinner knappt utnyttja dem iår. Eftersom 6 veckor av vintersesången så befinner jag mig i Spanien. Så det får bli nästa år :)

Är väldigt nöjd med alla presenter iallafall! Nu så ska jag börja spara pengar till en ny mobil också, min har ju varit med ett tag och det både syns och märks.


Nu ska jag lägga mig vid tvn och äta julgodis med pappa!
Imorgon åker jag pappa och olle till fjällen. Vi ska åka skidor :D. Sen på söndag åker de hem och jag ska jobba =)


mys

igår så var jag hos julia, anna fyllde år så som tradition så firades det. Dock åkte mamma till fjällen men jag var ju där iallafall :). Vi fikade och pratade massa, så fixade julia mitt hår. världens bästa julia. Sen så åkte jag hem och kollade på tv med kissen och sen somnade jag sött.

Idag så har jag pratat med farmor i telefon, och hon ska få komma till bollnäs imorgon. Men bäst av allt är att hon kommer nog till oss en sväng på julafton, men sen måste hon tillbaks till sjukhuset.. Hon lät faktiskt mycket kryare idag. :).


Idag så ska jag och olle byta julklappar :), sen ska vi åka pulka i sigges backe, bus på det!
Ikväll ska jag hälsa på min farfar som kommer hem från sjukhuset i uppsala,

:)

Idag så har jag bara slappat hela dagen, sådana här dagar behövs ibland :). Har pratat med farmor i telefon, den stackarn hade inte sovit på hela natten pga smärta :(. Så ringde jag farmors syster och bjöd hit henne på julafton och fixade så hon kan åka med mormor och morfar ut hit, Blr ju tråkigt för henne att sitta i stan helt själv. Har även pratat med krister på storhogna och jag ska få jobba i skidskola nu under jullovet :D. Det ska bli kul! Jag och pappa åker upp redan dagen efter julafton så då ska jag börja jobba. :D

Snart så kommer olle hit, vi ska fika :).

Sen ikväll ska jag göra potatisgratäng och fläskfilé till pappa!

Hemma

Nuså har jag kommit hem till söderhamn, kom hem redan igår :).

Vaknade imorse klockan elva av att mamma kom och väckte mig. Så när jag klivit upp kom per-åke malmsten ´hit och fikade och hämta en julgran. När han satt och fikade så kom det även två pojkar hit och tog två julgranar :). När vi fikat klart så åkte malmsten hem och jag och mamma for till stan. Har handlat julklappar hela dagen, massor! Så har vi handlat saker till min 6 veckor långa resa till spanien till våren. Jag och Cristin ska åka till spanien på praktik :D. Busigt kul.


och jag är så glad att allt gick bra nu, älskade farmor <3


Nu ska jag kolla på tv och äta chips med mamma och pappa :).


Luciafirande

Igårmorse så mådde magen något bättre så jag gick till skolan. Där det var ingen vidare mat så jag tog mig mjölkoch flingor och en halv apelsin :). Senså hade vi tvätt-timme och efter det dukade vi upp för julbord. Sen så kom det en massa svenska och norska lärare. Jag fattade inte ett skit av vad mina sa typ, jag fick nästan bara norrmän :p. Men det gick bra iallafall och vi fick jättemycket beröm :).

Idag så ska vi till kyrkan och kika på niornas luciatåg. Sen så ska vi ner på wemer och dricka kaffe, saft och glögg och äta pepparkakor och lussebullar :). Efter det ska vi duka upp och sedan äta julbord hela skolan tsm, mys på det!

wemer <3


sjuk

började igår med att jag hade ont i magen sen inatt så blev det värre. Så när klockan ringde och magen inte kändes nå vidare så somnade jag om och struntade totalt i skolan. Vaknade vell kring elva igen och gick upp och slog på rädda willy. Efter det så blev det bröderna lejonhjärta och sen har jag bara sovit. Har fått i mig 5 skedar mjölk och flingor, magen strejkar.

Får se hur det blir imorgon. Börjar 11.20 och så  har vi servering. Får se om det är bättre då eller om jag stannar hemma. Hade bara varit tre stycken i skolan idag, så mår jag inte skitdåligt så måste jag gå imorgon. Annars blir det jobbigt för de som är där. 80 personer som ska käka julbord.



Nu ska jag lägga mig och kika vidare på bonde söker fru.


Godnatt


Proppis

Har nyss laga mat, kyckling, strips och vitlöksås blev det och nu kan jag lova att jag är proppmätt. Fyfy.



Skolan idag gick bra. Hade först prov med Teresia vilken gick jättebra :). Senså hade vi Dagmar och ja det låter lika hemskt som det är. Låt Magda bli frisk!  Idag fick vi höra för tredje gången hur man smörar en form i detalj. Sen berättade hon vem som skulle baka vad i 25 minuter och vi var 10 personer som var där.  Nejnu ska jag vara snäll. Hon är jättesnäll..

kallt, kallt, kallt.
Imorgon kommer pappa till stugan. Då ska jag nog åka dit efter skolan jag med. 
Sveg imorgon ju, uscha.

Nu klagar jag mycket.

KALLT

Nu är det skitkallt här uppe, igår så var det -25 som lägst. Men lite mysigt är det ju också, att klä på sig massa :). Nuså är det typ bara -10. Har gått runt och tyckt att det varit kallt i skolan hela dagen fast jag sprungit runt med mycket kläder. Börjar nog på och dra på mig en föskylning.

Förra julafton låg jag i feber, hoppas det inte blir så iår igen. Men vad kommer julafton bli iår? ingenting. gammelmormor kommer inte vara med eftersom hon dött och kalle kommer inte vara hemma. Så farmor är sjuk så hon kommer nog inte orka :(.

Skolan känns så värdelös nu också. Har knappt gjort någonting idag på lektionerna.  Tror inte jag har rknat mer än tio tal i matte på hela den här terminen.. Kommer gå åt helvete på nationella.  Imorgon så har vi prov iallafall i alkohol, skitstort prov som man läre få G på för att få G i kursen. Men jag tror det kommer gå bra :).


Igår så var det strömavbrott också, hela hede var kolsvart.

Premiär åk på skalet :)

Förrgår så var det fest , men jag åkte hem tidigt till min säng :p.

Vaknade tio i åtta morgonen efter och gick upp och letade fram mina underställ och alla saker man ska ha när man åker bräda :). Så klädde jag på mig, hämta brädan i källaren och så. Sen kom anna och jag gick in och skyndade på eve lite. Senså åkte vi iväg och hämtade emilio, karro och andreas. Lastade alla våra skidor i annas bagagelucka och baksäte. Så åkte jag och anna i hennes bil och resten i emilios. Väl på skalet packade vi ut alla saker utan våra och eve. Så åkte eve med oss till storhogna. Var in på hotellet och fixade ett intyg för billigare liftkort. Sen satte vi oss i bilen igen och när  vi åkte ner för långa backen där så svängde inte bilen, så vi åkte rätt  ner i diket! Ja, där satt vi, jag och eve gick ut och puttade på bilen men den rörde sig ingenting! Så kom det tre tanter på längdskidor, som hjälpte till. Men bilen bara grävde ner sig mer. Så kom det 5 pers till gående som hjälpte till och sedan kom det typ två till. Där höll vi på ett tag och få upp den jädrans bilen. Tillslut så fick vi iallafall upp den på typ 10 pers :p. Så åkte vi till skalet och köpte liftkort och åkte nästan hela resten av dagen :).
Skitkul var det och jättefina backar. VINTER <3

Senså åkte vi hem, väl hemma gick jag och evelina på ica. Köpte cocacola och chklad :D. Senså gick vi upp till annna och käkade middag, köttfärsås och spagetti :).

hade en fundering igår på att åka till skalet idag igen, men jag är glad att jag inte åkte, -18 grader här nu!

Ikväll så ska jag kanske ut och åka skidor med cristin, om det blir lite varmare :p. Annars kommer vi frysa ihjäl!


jag har en dum bula på min vänstra arm, den är blå och står ut :(


julbord


började 12 idag för vi hade julbord för pensionärer :p. Gick  riktigt bra faktiskt, var i kköket :). Imorgon ska jag servera på lunchen.

På lördag blir det skalet och åka bräda, nå annat har jag ine planerat för helgen.


Undra jag hur julen blir.
dö inte, snälla.
vad är en julafton utan en av de bästa?


Många tankar nu.
Mitt bankomatkort fungerar inte längre, tok och jag blir så less.


RSS 2.0