19/2

Längesen jag uppdaterade nu, har varit mycket på senaste tiden.

I tisdags så var klassen på skotertur, åkte ca 10 mil på skoter, skitkul var det men kallt! Jag och josefine hamnade lite här och där kan man ju säga. Vi skyller på skotern, men den svängde faktiskt åt höger! Tänker inte komma in på vart vi hamnade :p. När vi kom hem så käkade jag och josefine tacos som belöning för att vi klarat av kylan och överlevt, ja vi kunde dött.

Igår så var vi iallafall på marknad i Norge, den kända rörosmarknaden. Var vell inte så speciellt tycker jag. Stod i backen där pippi rullade ned en stor snöboll i en av pippi-filmerna. Så såg vi typ världens största kuk,snopp,penis i en gränd. Eller det finns kanske större? Röros största iallafall! nog stack om sådant nu. Var och kikade på ett hotell där också, stort som fan! Var en kille som gått wemer för ett par år sedan som visade oss runt, vi slapp alltså handskas med norska, så jag förstog.  ;p. Winnerbäck skulle spela där på lördag och hade jag varit arton hade jag varit där, med linan!
Sen fick vi iallafall åka hem. Vi satt och kikade på sunes sommar på hemvägen, så jävla ägd film. Hela wemer satt och garvade, wiho. När jag kom hem så åt jag ananas eftersom jag inte orkade göra någon mat och vem ringer då om inte min käre bror? Han föreslog att han skulle komma hit och bjuda på pizza, inte tackade jag nej. Så pizza blev det sen följde han med hem och umgicks lite. Jag pluggade massa igår också, och det lönade sig ett poäng från vg på vinprovet idag, satans nära vg.

Spanien närmar sig med stormsteg och idag fick vi besked om att henry ska opereras dagen vi ska åka. Så ja, vi ska tydligen ta oss själva ned till barcelona. Men det ska vell gå det också!

Imorgon fyller världens bästa olivia år, jag älskar dig olle.

imorgon är det servering,
sen? hem till stugan, ojaa.

puss hej :)

helgen

sådär ja, nu var man tillbaka i Hede igen då. Har haft en skitbra helg borta i stugan. Varit ute en massa i det fina vädret :). Så har vi kikat på tv, ätit korvstroganoff sen blev det en hel del godis och chips också.  Fixat present till mamma också, nu blir hon nog glad, hon tror nog att jag har glömt bort henne :p. 

I veckan händer den en massa saker också.
På onsdag så ska vi till Norge med skolan på studiebesök, kan bli kul.
Så på tisdag ska klassen på skotertur :), det blir kul.

neej, kanske ska städa lite nu.
puss på er

stugan =)

Sitter i stugan nu, familjens vinterstuga! Längtar faktiskt lite smått till sommaren och sommarstugan nu, ligga på bryggan och sola en massa och bada förstås. Förra sommaren var ju sämst, orkade knappt vara ute eftersom jag hade körtelfebern hela sommaren, pissigt. Så då blev det ine mycket sol och bad, men det ska jag ta igen i sommar.


jaja, kom hit för en stund sen iallafall, luktade pannkakor i hela stugan när jag kom in. Mums, men jag var proppis eftersom jag käkade mat hemma i hede. Hade ju kök idag, gjorde skitmycket soppa, som två gäster valde, folk ville hellre ha melon och parmaskinka! aja, blev mycket över till oss iallafall. Sen så gjorde jag en citronpaj, själv gillade jag den inte alls, men jag fick mycket beröm av josefines mamma som käkade den.

Är det fint väder imorgon så ska jag gå upp mot hotellet. Ska fixa present till mamma, (lite sent, jag vet men jag har inte haft tid tidigare.) Sen ska jag gå och prata med Krister på sporten/skidskolan. Höra om jag får vara där och jobba/praktisera vecka 15 och 16 :). Skulle inte sitta helt fel! Sen ska jag låna mig ett par skidor där och dra ut i backen en sväng, om de är fint väder som sagt! Sen blir det förhoppningsvis skoterkross med kalle.
  



Saknar dig, förlåt för blomman. Jag snodde en vitlöksklyfta igår också, förlåt igen.


Nu ska jag se på tv, hoppas ni får en bra helg :)! Det ska jag ha, en helg utanför hede var nog välbehövligt.
Puss och kram.





men burr!

Men vad händer? Nu har det varit -30 två, tre mornar i rad? Svinigt kallt, skönt att det kommit folk och plockat upp en efter vägen och skjutsat en till skolan iaf!

Hade skoterprov idag och de flesta klarade sig faktikst rruskigt bra, var ju superenkelt! Fick alla rätt, wiho.

I helgen så ska jag åka till stugan. Jag har köpt godis som karl ska få för jag kommer dit och stökar ned!

Nu kollar jag på tv, har ätit kyckling och det var ju gott med lite bulgur. Städa, duscha och packa lite nudå!  Imorgon blir det kök, jag ska göra en soppa, sen skulle jag kanske få göra desserterna.

Puss :)
<3


dålig uppdatering, jag vet.

I helgen så var Olle och Julia här, vi hade det mysigt och kul :).

Jag var hemma från skolan idag, har fått lite feber och är jättetrött. Men jag läre ta mig till skolan imorgon ändå. Om febern gått ned ikväll så tar jag mig nog till tjejkvällen också, skulle vara kul. Jag hatar att vara hemma från skolan och vara sjuk, vad ska man göra? Sova kan man ju göra, men sen då? Tycker jag har gjort allt som jag orkar idag. Sovit ett bra tag, kollat på tv, suttit vid datorn och läst igenom papperna till skoterprovet på torsdag. Nudå?

Till helgen funderar jag på att åka hem till Söderhamn, skulle inte sitta helt fel. Packa till Spanien, köpa lite saker som behövs och gosa med kissen ska jag göra. Mitt andra alternativ är att åka till stugan, åka slalom . Har ju kommit en massa nysnö nu så det gäller ju att passa på.

Tre veckor kvar till spanien nu, tiden går :D. Snart så.

Nu ska jag lägga mig framför tvn med mina täcken, för fy vad kallt de är!

Puss :)


Ge mig Fredag :)

Nu är det bokat och klart, på fredag halv fyra kommer Olle och Julia hit och hälsar på mig :). Var bestämt att Angelica också skulle hänga på men stackars låg i nästan 40 graders feber igår :(. 

Sitter här nyduschad nuva, skönt.
Sveg idag var det ju också, segt ja.

Efter skolan kom josefine hit, vi åt mat och bakade en kladdkaka, mums ju.


Imorse vaknade jag med en tavla på magen. Måste ha åkt ned från väggen, eller så har jag plockat ned den i sömnen.

annnaa

jag fick låna kakao av anna om jag ville, för jag ville göra negerbollar.
Anna är så vänlig och jag älskar min söta vän för det.
<3

plugg.

Varför kan jag inte plugga för?!
Kanske beror på att jag inte behövt plugga så mycket som jag behöver nu sen i nian? Vinprov typ, läraren kallade det för läxförhör ioch för sig, men de är ju fan flera sidor! Det har jag iaf imorgon, pissigt jag vet.. Sen till på Onsdag ska jag vara klar för att ha ett föredrag om andra v'rldskriget, vart fan börjar man? Så måste jag läsa ut två böcker och en jävla massa skit.

Nejnu ska jag sluta klaga och kanske plugga? Nejfan vad tråkigt.

Idag bokade Barbro min, cristins och torgnys flygbiljett till Spanien :D. Måndag vecka tio runt klockan tre går planet, wiho. Hejdå till Sverige i 5 veckor.




den vackraste stunden  i livet var den när du kom


slödag

Vart tog helgen vägen?
Den här helgen gick ju alldeles för snabbt,
Fredags: fest
Lördag: Tacos och tvmys med Josefine.
Söndag: promenad + slödag

Har nog inte gjort någonting vettigt idag, låg i sängen till typ två. Sen städade jag lite smått. Sen gick jag ut en sväng med Josefine. Känns som om jag börjar dra på mig en förkylning, pissigt trött!

typ 30 dagar kvar till Spanien nu, och jag börjar redan få resfeber. Men fy vad kul vi ska ha, du och jag, cristin :D

Imorgon är det prov i arbetsmiljö, och jag glömde boken i skolan! Men vem bryr sig, inte jag, jag klarar det ändå!


RSS 2.0