datasal

sitter i datasalen pa skolan nu. Dricker vatten och kakar en macka, snart sa borjar vi i koket. Pratade med en larare igar och hon fixade sa jag ska fa bo med killen jag bodde med forsta helgerna :). Sa i helgen blir jag dar med cristin och Guillem. Det blir nog battre, blir mer prat iallafall och man fattar vart man ar pavag :p.

En vecka kvar nu tills vi ska borja packa och gissa om jag langtar!
men allting ar bra i ovrigt. Forutom att jag och ctristin gor nagra feta misstag i koket ibland, som att branna lok och potatisar. Inget mer prat om det nu.

jag saknar er dar hemma.
<3

Terassa igen

Nu sitter jag i Terassa hos en annan kille. Vi ska ata carbonara nu. Han  kan ingen engelska alla och jag vill hem! Eller atminstonde kunna prata med folk.

fyfaaaan.

jag saknar allt och alla dar hemma.
Puss.

Terassa.

Jag har den skitbra har, ar hos en valdigt snall kille. Hans familj ar jattesnalla och trevliga. Idag sa har jag och killen varit ute och kikat runt har i Terassa. Det ar en stad, valdigt fin och stor. Imorgon ska vi cykla till Barcelona, hoppas jag e vid liv nar jag kommer hem igen :p. Ikvall ska vi ut pà en krog och dricka lite ol i en annan stad. Ja, ni hor ju att jag har det bra. Vadret ar skitbra nu och jag har till och med fatt lite farg. Som en lite svalare sommardag i sverige ar det =).

<3
ha det bra :)

HOLA

Nu sitter jag och cristin har och pratar, snackar om tjocka manniskor. Vi funderar pa varfor de inte ar en javel som ar tjock har :p. Nar de ater kakor precis hela tiden, idag sa var det kott till lunch oich till de fick vi chips, salta chips!! Sen nar vi kakade middag med skolan sà fick vi cocacola till maten. Till frukost ater man chokladflingor, chokladbitar, gifflar, bullar, typ inget vanligt!  Maten ar inte inte sa god men jag tror vi overlever :).

Alla ar jattesnalla har, valdigt trevliga! Vi trivs som fisken i vattnet. Hitills har vi sett tva snygga killar.

Ha det sa bra.
Puss :)

Hej :)

tankte bara saga att jag och cristin har det bra har med spanjorerna :p. Maten smakar skit, men allt annat ar bra i stort satt. =).

Nu ska vi ivag till koket,

hare bra!  Puss puss

RSS 2.0