Inga förhöjda levervärden längre :D

Mina provsvar kom i fredags och det visade sig att levern mår mycket bättre nu, sköönt !  fredags så satt även jag och anna hemma hos johanna och myste, Senså gick jag hem och sov.

På lördagen så blev det att åka till skolan och förbereda käk till ett 50-års kalas och skjutsa iväg de :).
Sen när jag kom hem så gjorde jag mig iordning och gick till eve. Sen på kvällen så åkte jag, eve, anna, boffen och emilio till vemdalen och spelade bowling. Skitkul var det!  Åkte hem till hede runt 12 igen och satt hemma hos mig och lyssna på musik och drack och hade det riktigt mysigt.


lyckad kväll, inte lika lyckad morgon efter.



idag så har jag haft en otursdag. Först prov som vi fick skriva på datorn och skulle skicka iväg men mitt prov försvann någonstans :p. Senså hade vi Magda och jag hade gjort en inlämningsuppg helkt fel! Sen ´hämtade jag mitt tält hemma hos Fredrik och det hade börjat mögla. Så jag och josefine har tvättat det två gånger nu, så nu stinker det inte om det.
Kommer ihåg när jag och angelica hade oss en riktig otursdag sommaren 06? Slutade med att min moped gick sönder och jag låg hemma och var ledsen och arg! fyfan.

och angelica saknar jaa. Men hon, olle och Julia kommer snart och hälsar på mig :D

skolfoto

idaag hade vi skolfoto på skolan och jag gjorde som olle i nian, garvade sönder hälften av korten. Men hon valde inte ut ett av dem korten jag garvade på :).

Efter skolan så blev det iaf pizza med jimmy och anna. Sen så åkte vi iväg på bowling i vemdalen med lite folk. Kul var det , men det gick inte så bra för mig idag. :p

Ikväll blir det film med anna. Så ska jag kika förbi hos josefine en sväng.


du är konstig

pusshej

lalala

Kom precis hem från eve nuu. Har varit där och kikat på tv med anna och jimmy :). Mamma ringde när jag var där också ioch frågade när jag skulle komma hem och sa att jag hade tid hos doktorn i hudiksvall 3 oktober. Så då läre jag nog åka hem om jag får ledigt. Isåfall blir jag hemma hela nästa helg.

Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i min sköna säng. Sover så jävla skönt i den. Inatt drömde jag att jag lagade mat och att det började brinna, så sprang jag upp till anna och så sprang vi ut tillsammans men sen när vi kikade in genom fönstret såg vi ingen eld, så vi gick in och då var det bara brännmärken på tapeterna :p. höhö.

har lånat filmer av josefine också, så jag tänkte somna till en av dem :)


idag kommer klassen hem :)

Nu är det inte många timmar kvar tills mina små snuskiga klasskompisar kommer  hem ( jag antar att de är jävligt snuskiga efter att ha varit på fjället utsn stt duscha på tre dar). Längtar iaf lite efter dem nu.

Idag så gick jag upp runt nio och gick till skolan. Men hann inte längre än till ok då groth plockade upp mig  :). Väl på skolan så gick jag bara runt och pratade. Sen gick jag och åt ( ända anledningen till att jag åkte till skolan var att jag inte orkade göra mat hemma) och självklart var det äcklig pyttipanna på skolan. uuuh! Sen gick jag och försökte plugga men det gick inte så bra så jag la mig på en soffa och vila, sen gick jag hem.

nu väntar jag på att anna ska komma hem, så ska jag höra om hon vill följa mig på ica :).


skolfoto imorgon, buhu.

tihi

ikväll så blev det mys och tv hemma hos eve. Jennie är i hede och hälsar på, så hon var också med, goskruttan. Så var anna också där.

Nu ska jag ta och kolla på film och sova.
Upp tidigt imorgon,
duscha
gå till skolan
plugga
äta mat i skolan
gå hem och sova
busa med tokarna som kommer hem.
sova



jag saknar min klass
jag saknar gamla treorna
jag saknar mamma, pappa och olle.
jag saknar allt som var som förut.



Godnatt puss


festvåningsarbete

Gick till skolan till klockan nio idag :). Gick först upp till köket och tog ett äpple. Var helt ensam med lärarna på skolan idag :p. Ettorna var på bild, tvåorna på vandring och treorna i sveg. Satt i datasalen och skrev på festvåningsarbetet. Runt halv elva så ropade ann-marie och frågade om hon skulle göra mat åt mig, så då fick jag mat :). Sen gick jag ner och skrev igen till halv två och då var jag klar :D. fyfan vad skönt. Imorgon ska jag skriva klart ett litet arbete vi fått av magda. Sen så har jag bara några prov som ska pluggas på.


Nu ska jag ta mig nått att äta, sen ska jag kika om anna kommit hem :)

:)

dagen började med att gå till sigges och säga hejdå till mina söta klasskompisar som åkte på fjällvandring imorse. Hoppas de får de kul och inte allt för kallt. Efter jag sagt hejdå så åkte jag med Gunnar ner på skolan. Satte mig vid stora bordet och började på festvåningsarbetet och fick lite hjälp av Johanna :). Sen gick jag upp och käka, sen ner i datasalen och skrev rent lite. Sen gick jag och vila på en av sofforna i korridoren och sen gick jag till min pappas jobb. Hade faktiskt saknat min pappa massa så det var skönt att träffa honom efter ca en månad :). bästa pappa. Han skulle bara skicka iväg några mejl och så sen skulle han komma till min lägenhet och testa om ett bredband som han hade funkade i min lägenhet. Så jag gick hem medans och diskade :), Sen när han kom provade vi bredbandet som inte hade någon täckning här, så han ska köpa ett annat till mig. Vi fikade lite och kikade på tv sen skulle han åka på ett möte i lofsdalen.

När han åkt så gick jag upp till anna. Vi gick på ica och handlade lite, sen så gick vi hem till henne och käkade mat. Då kom Andreas och Emil och pratade lite eller massa. Så var emil sugen på glass, så vi käkade det + att emil gjorde hemmagjord kolasås, mums. Sen kikade vi på film och nu har jag nyss kommit hem.

kul dag.
mamma är i stugan och är sjuk, skulle egentligen åkt till henne, men jag kände att hon skulle ju ändå bara sova och det jag kan göra där kan jag göra här. Fast mamma kan jag inte träffa här. Tror jag ska ringa hit henne imorgon om hon har blivit feberfri då :). jag saknar mams


imorgon ska jag försöka bli klar med festvåningsarbetet men det får vi vell se hur det går.

hejdå.
sakna olle

usch

Just nu är jag väldigt less på körtelfebern som gett mig förhöjda levervärden. Imorgon ska hela min klass på fjällvandring tills på onsdag och jag får inte följa för doktorn. :(.. JAG VILL VARA FRISK! Jag vill ju också vara med och jag vill absolut inte gå med ettorna nästa år, men jag antar att ja måste de för att få betyg. Jävla skit!

Hoppas klassen får det kul iaf.
själv ska jag sitta på skolan och göra klart festvåningsarbetet. usch.


ta hit vintern
ta mig hem nuu.

trött

Idag har jag typ inte gjort någonting. Sovit och vilat en massa. Var upp på hotellet och kikade lite en sväng med mormor och morfar också. Sen har jag kollat på en grymt dålig film nu "buss till Italien" fyfan vad sämst den var.

Mitt huvud dunkar och min hals är rosslig.
Fattar inte varför jag är så trött hela tiden.
sova nu. halv tio, yippie.
Men jag är så trött så jag kommer somna samma stund som jag slår ner huvudet på kudden.

"Slå ner dig någonstans"
"också kan vi röra oss flitt!"
höhö


Jag saknar olle.
Ringde henne idag också. <3

Stugan

Har kommit till stugan nu :). Fick gå upp till stugan för att de var ute när jag ringde. Nu blir det snart käk och det är jag som önskat maten, flygande jakob. Mormors den är så jävla god, mumma. Längtar massa till vintern nu, ska bli så kul :D. Jag ska börja hoppa och så i vinter också. Hoppas bara på att jag vågar mer än förra året ;p.

Imorgon ska jag nog upp på hotellet och fixa praktikplats.

Mat nu, tjaarå

brinnande kök

Idag så fick vi jobba ensamma i köket för Gunnar var på vetrinären med katten sin. Vi gjorde toast till förätt, biff, bea och stekt potatis och sen friterade bananer och glass :D.  Skitgott var det. Men när vi skulle fritera bananerna så började det brinna på plattan :p. Men Emilio släckte det fort ^^

Har varit en jävla massa skit här nu ett tag. men men. Allt löser sig tillslut


Hos Cristin

Sitter hos Cristin nu med henne och sussi. Kikar på tv och käkar choklad. Jimmy skulle kika förbi om en stund också :).
Ikväll så ska jag busa med Josse, Emilio och Karro, vi ska baka och kika på film. Mys på det!

Idag slutade vi klockan tolv. Imorgon är jag ledig för skolan ska ut och gå på ett fjäll och det får jag inte pga körtelfebern :p.  Sova länge och sedan måste jag ta och städa lägenheten.

RSS 2.0