God jul :)

Då börjar julafton lida mot sitt slut. Allla gäster har¨åkt hem och jag sitter under en filt i soffan, äter julgodis och dricker cider :).

Jag har iallafall fått:

En plattång
Ett armband
Två mixers (får byta en)S
Ett par leggings
Burkar
muffinsformar
vantar
pengar
ljus
body scrub
body lotion
dusch creme
choklad

Sen kommer jag faktikst inte på nå mera, men jag är helnöjd!
Imorgon åker jag upp till storebror och ger honom paket och får förhoppningsvis tillbaks nå :D.

Ska även jobba nu i mellandagarna, perfekt! Aldrig fel med lite lön. Märker verkligen hur fattig man blir av studiemedlen när man har bil. POFF så är bidragen borta...

Hoppas ni har háft en bra jul alliopa :).
PUSS


JAHAJA

Såg att många av mina inlägg börjar med "jahaja", fin fin början, nej. Får ta och försöka hitta på en bättre, men vad?.

Nu sitter jagm här och väntar på att julia smsar och säger att hon snart är i Söderhamn. Då ska jag åka till tågstationen och hämta upp henne. Sen blir det att inhandla det sista inför julen och sen avsluta med en fika på waynes. Justja, lovade mamma att handla tacogrejer också. För ikväll blir det mys med tacos! Jag är glad vad jag än får, bara inte julbord! Har käkat fyra stycken julbord iår och jag var trött efter första, hua.

pusshej

hemma

jahaja, då var man hemma i hälsingland igen, det är nästan mer snö här än i härjedalen tror ja :). Länge sedan man såg såhär mycket snö här nere.

Har nyss käkat pappas stuvade makaroner och köttbullar, så nu är jag nöjd :). Ska iväg till Julia när mamma kommer hem också, Anna fyller nämligen år och det skall ju firas!

Nu skall jag ta bort nagellacket från naglarna och kanske måla dit ett nytt, vem vet.

4:e advent

jahaja, det här kanske blir en liten söndagsblogg, märker att jag skriver mestadels på söndagar. Slocknade direkt efter robinsson i sängen igår, helt slut. Älskling kom en liten stund senare och kröp ner också, sen sov vi til halv tio idag! Har packat och plockat ihop här i lägenheten idag. Imorgon blir det hemfärd!  Ska ta och städa lite här också, så det är fint tills man kommer upp :).

Samuel är och fixar mina extralysen på bilen, hoppas det går bra :). Sen ikväll blir det mys!

puss <3

Sista dagen på wemer innan jullov :)

Jahaja. Idag så har vi städat kylarna och så uppe i stora köket. Sen så var vi på Uf och åt företagarlunch på Norran, presenterade vårt företag :). Sen har vi packat ihop saker vi behöver på bröllopsmiddagen den första januari, samt en middag vi ska ha på Fredag. Känns bra, kändes som en lång uppförsbacke imorse när vi alla var på dåligt humör :p.

Nu håller jag på att laga mat. Bacon och makaroner får det blir idag!

Ikväll blir det promenad runt åsen med Caroline och sen mys i en soffa framför bonde söker fru!

:).

<3

3:e advent

jahaja. Det här har nog varit en av de tråkigaste dagarna på länge. Jag har inte gjort, någonting. Jo, varit med Samuel, han bjöd på mat på grillen idag. Sen har vi bara kollat på tv oh pluggat hela dagen. Helt vädelöst. Tycker den här dagen kan ta slut nu. Dessutom vill jag ha lov, jag vill hem och busa med Olivia. Så vill jag hem och gosa med min katt.

Gårdagen var ungefär lika tråkig som denna dag. Kvällen blev iallafall roligare. Jag och Samuel kikade på Robinsson och drack öl och käka chips.  Sen gick vi ned på campingen där det var pubkväll, men där var det värdelöst, så efter två cider begav vi oss till Per. Där satt vi och drack lite, spelade kort, pratade och hade det mys :). Sen gick vi hem och sov.

Hoppas den här veckan går fort nu!

2:advent

Har precis kommit tillbaka från Söderhamn, har varit där hemma i helgen. Igår så va jag och Lina i Gävle och kollade på Winnerbäck, det var grymt! Var en tjej som std framför oss som svimmade i början av konserten, skit läskligt. Hoppas det gick bra med henne sen!

Efter konserten så åkte jag hem, Samuel var hemma hos mig, så vi gick och la oss. Jag somnade så fort jag la huvudet på kudden, astrött.

Idag så har vi hållt på med min bil hela dagen. Vi ha monterat extralysen. Fanns bara ett problem... När jag kommer till Vallsta märker jag hur alla bilar bländar mig. Så trycker upp och ned hellysespaken men ingenting händer, hellyset är på vad jag än gör! Så stannar jag bilen och stänger av den. Hellyset lyser fortfarande!!! Så ringde jag pappa och frågade vad jag skulle göra. Bilarna tutar och bländar och jag får fan panik! :p. Så vinklade jag ned extralyserna och drog hem igen. Pappa fixade något på den när jag kom hem och sa att nu skulle det vara lugnt. Men krånglade de igen skulle jag dra ur en grej i motorhuven. Så körde ja iväg. Kom till Järvsö, då börja bilar att blända och tuta, körde in på macken och drog ur säkringen. Sen körde jag vidare! Stannade hos Nina och Victor i Ljusdal och drack kaffe. Sen drog jag iväg igen! I kårböle kommer det framkutandes en hare på vägen, jag saktade ner farten så han kom över och när han var över gasade jag igen, men då vände han. PANG så var han påkörd :(. USCH. Stackarn, vilken ångest. 

Känner att det bara blir fel när jag sätter mig i bilar.
När jag körde samuels bil för några veckor sedan stannade bilen mitt i  vägen utan förvarning och jag fick inte igång den. Några dagar senare åkte jag till stugan med min bil och den lät. När jag kom fram sa kalle att det var nå fel på den och att jag lära köra hem den till Söderhamn försiktigt någon dag. När jag skulle köra hem den en fredag efter jag varit i skolan i sveg, ja då åker högra rutan ned och jag skippar skolan och åker hem 20 mil med en neddragen ruta som inte rör sig ur fläcken när man försöker ta upp den! Nu när äntligen bilen och rutan är lagad så funkar inte mina extralysen! ÅH! plus att jag känner mig som en mördare. Jag har dödat en hare :(


Nu ska jag sova, hoppas dagen blir bättre imorgon. Förövrigt låter jag nog bilen stå....

RSS 2.0