vad säger man?

Igår var jag väldigt stolt över mig själv, jag klarade teorin!
Idag är jag besviken på mig själv, jag kuggade på körningen.

Men vad var det Lina sa förut? Kugga sig är mänskligt, så nu tar vi nya tag. Fick nästa uppkörning om ett bra tag, dåligt med tider. Så jag hoppas på att någon bokar av sin lektion så jag kan ta den :). Annars får det vell bli dårå. Det finns ju lite positivt i att det är rätt långt dit, jag hinner träna med pappa och lite med Perry.

Jag är iallafall väldigt stolt över att jag klarade uppskrivningen =). En klump i magen är borta!


lördag 11-7-09

Nu har jag precis varit ute och tvättat bilen, så nu är den ren och fin. Karl ska vaxa den senare, får se om jag hjälper till på ett hörn jag med :).

Ska ta och sätta igång med lite bakning snart också, radiokaka. Var flera år sedan jag käkade en sådan. Mamma hade kokos-smör som gick ut snart, så då får det bli radiokaka. Spännande, alltid kul att baka något man aldrig provat på :D.

Mamma och pappa har dragit till stugan och ska käka middag där med några vänner. Jag och Karl ska roa oss med att käka pizza senare och ännu senare blir det Västansjö. Farmor och farfar har en fäbovall där dit mina kusiner åker varje sommar och nu är de här!

Idag har jag tagit en paus från körkortspluggandet. Jag fattar inte varför jag har en sådan press på mig själv. "Kugga sig är mänskligt", som lina sa. Både hon och jag håller på och kämpar nu, det ska gå tillslut.

Less

Haft första körlektionerna nu, dom gick toppenbra. Mindre bra går det med teorin, fyfan. Jag blir så jävla less på folk som säger att det inte är svårt också. Kankske inte för dem, men har man svårare för sig så är det inte lätt.. Det känns verkligen långt bort, men jag kämpar. ¨Så finns ju till exempel mormor som tror att det är lika enkelt som för 40 år sedan då hon tog körkort, gaaah!

ingen bild idag..

bakat en kaka

Det blev ingen cheesecake. Min far höll på att laga bilen och hade inte tid att köra någonstans. Så jag bakade kärleksmums istället. Dom blev fantastikst goda. Hittade receptet på internet :). Jaaha, då var de sjunde bakverket klart till 18:e Juli. Snart är jag arton, tjalalalla!

Har bestämt mig för att lägga in lite med bilder, blir mycket roligare att läsa då, så här har ni en :)

wihoo

Har precis kommit hem, jag och pappa har varit runt och övningskört i några timmar nu. Vi åkte först till Långvind och kikade och sedafor vi vidade mot huddik och tankade lite. Imorgon börar intensivkursen också. Spännande.

Har plockat massa jordgubbar idag också :)

Nu ska jag kika om vi har ingredienser till en cheesecake, annars får vi ta bilen och åka och handla.

Uppe med tuppen?

Sitter här och läser bloggar samtidigt som jag dricker lite kaffe :). När jag piggnat till så ska jag och pappa ut och övningsköra, så håll i hatten när ni är ute nu på förmiddagen. På måndag börjar intensivkursen, snart kommer artonårsdagen, huh.

Jag har iallafall bakat en massa när jag varit hemma de här dagarna. Det har blivit muffins med chokladglasyr på, dumlekakor, godismuffins, mördegskakor med mariannekross i, pollykakor och muffins med nobless på :) + att jag planerat att baka cupcakes, morotstårta, chokladbollar och lyxig chokladkolapaj! Mamma frågar varje gång hon ser att jag bakar "vem ska äta upp alla kakor tror du?".  till svar fick hon "äsch karl och morfar kommer på min födelsedag, det fixar dom vet du!". höh.




mitt gamla lag ;p

Idag så blir det fotbollstunering med damlaget och lite gamla damlagsspelare samt andra inbjudna :). Det blir nog skoj. Hoppas det inte blir fruktansvärt varmt.


Men ha det bra hörni :).


nyplockade jordgubbar och mjölk =)



Sitter på altanen under parasollet i regnet och käkar jordgubbar och mjölk nu. Mums på det! När jag var och plockade dem så brände jag mig på en brännässla. Det gör ont, hade nästan glömt bort hur ont det gör..


Nu ska jag kika igenom några bloggar och käka mina jordgubbar och mjölk =)


Buenos dias!

Vaknade halv nio idag, perfekt tänkte jag, men jag kan ligga en halvtimme till. Somnade nog om på samma minut och vaknade elva, halva dagen borta, igen!

Igår så var jag med en gammal barndomskompis hela kvällen in mot natten :). Vi hade det jättemysigt. Spelade kubb, plockade jordgubbar och åt, gick ut med hennes hundar och pratade en massa gamla minnen. Gud så mysigt det var! Skönt att det inte var sådär spänt som det kan bli ibland när man inte träffat folk på länge!

Nu ska jag springa efter posten och sen ska jag hitta på någonting roande.

Ha det bra :)
Puss och kram


Hallå =)

Trevligt att det iallafall är några som läser fortfarande, fast jag inte uppdaterad på mer än två veckor.

Det är så varmt ute så jag blir alldeles trött på att vara ute. Dricker litervis med isvatten. Funderar på att gå och plocka lite jordgubbar och sen sätta mig ute och läsa lite körkort. Jag är verkligen hur trög som hellst när det gäller körkortsinlärningen. Känns bra att jag börjat i tid iallafall, men  jag behöver sitta mååånga timmar till. Börja tveka på om jag kommer klara det.

Jag vill ha vinter, jag älskar vintern. Det är alldeles för varmt och äckligt nu. deprimerande!

Igår så var jag och olle med min pappa och åkte båt :). Olle hade aldrig åkt motorbåt förut så jag tyckte det var dags! Först åkte vi till sandön och la oss på klipporna och solade lite. Efter det åkte vi över till Vitgrund och kikade (var mycket där när jag var liten). Sen åkte vi bort till skatan och vattnade mormors blommor, de är bortresta :). Efter det så åkte vi till Bosse på enskär? Tror det hette så, var där en gång när jag va  liten men har ett väldigt dåligt minne av de. Där käkade vi lunch, sallad blev det. Sen solade vi på bryggan. Efter det så tog vi båten till sandarnde båtklubb igen och körde hemåt. Mysig dag. Det är nog det bästa med sommaren, att åka båt :D.



Nejnu ska jag sticka ut igen.
hare bra mina trogna läsare ;)

RSS 2.0