Hemma :)

Har varit en lång dag idag! Vaknade av alarmet klockan sex imorse, så klev jag upp och gjorde mig iordning. Sen tog jag bilen och drog hem! Stannade till i sveg, och sen i ljusdal. Väl hemma var jag vid elvatiden :). Då ringde jag Lina och bokade in en lunch. Så vi for till staden och åt på furan. Sedan blev det besök ut på E-center. Lina köpte en peruk på barnenshus tills imorgon. Sen åkte vi bort till coop och köpte gravljus. Drog sedan hem till Lina för nagelfix, prat och te.

Vid fyratiden så åkte jag iväg och hämtade upp mormor :). Så drog vi ut till kyrkogården i Ljusne och tände ett ljus på gammelmormors grav, jag saknar henne och smaken av hennes hembakta bröd. åhhh. <3.

Föresten, jag köpte två ljus. Jag ska åka till kyrkogården i Norrala och tända ett ljus sen också, ett ljus för Eva. Den absolut finaste ängeln där uppe, vi saknar dig!

Nu sitter jag och skriver på drinklistan, igen. Det går framåt, sakta men säkert.
Ska åka och hämta mamma och pappa på fest inne i stan inatt också, och jag som skulle kunna somna nu. 

<3
Puss


torsdag.

Jahaja, drinklistan ska in på måndag. Jag har skrivit nästan hela kladden och nu sitter jag och renskriver den. Skulle mycket hellre vilja göra något annat. Gå ut och gå i den fina vädret? Min ut och gå kompis jobbar, så nej. Drinklistjävel.

Gjorde kontoutdrag idag, nöjd över att studiebidraget ramlat in så köpte jag en massa mat. Ikväll blir det kyckling, ris och currysås :). mums. Fyllde även på mobilen, vilket verkligen var på tiden. Vet ni? Jag känner mig rik. 

Ikväll blir det bowling och senare mys med älskling.

Imorgon tar jag mig troligtvis ned till Söderhamn över helgen. Lina ringde igår, åh vad jag saknar :). Lovade farmor att komma och hälsa på också, så kaffe och kladdkaka hos farmor imorgon (y).

Nu ska jag ta mig en alvedon för mitt dunkade huvud och sen ska jag ta tag i drinklistan igen.

kaos

Vad händer? I Måndags blev mitt kort spärrat, så jag får inte ut ett öre. Hade tydkligen varit på ett ställe sóm utsatts för bedrägeri. Jag har två kronor i kontanter, 11 kronor på mobilen. På måndag kommer iallafall mamma upp med ett nytt kontokort. woho. Idag spelade vi bowling med korplaget och vi drog hem en seger, wiho. Nu blir det välbehövligt med ett lov känner jag.

vad hände?

Förra året gick det jättebra i skolan och jag var nöjd över hur jag presterade. Nu vet jag inte vad som hänt? Dags att ta sig i kragen och börja plugga kanske. Det är ju trots allt bara några ynka månader kvar tills studenten.



trallalaa

woho!
Har precis kommit hem från en serveringskväll på skolan. Spansk afton var det idag och paellan smakade gött =). Skitbra gick det, synd att det var så pass lite gäster bara.

Imorgon blir det prov i gluten och det ska nog gå asbra.

Har pratat med mentorn om praktik också, blir i funäsdalen i serveringen några veckor och sen i skidskolan på hogna någon vecka mellan 5-11, toppen!

Nu ska jag ta och plocka lite här i lägenheten och sen ska jag ta och krypa ner i sängen.


Jag längtar efter vintern :).

 


Plugg

Jahaja.

lars winnerbäcks nya skiva spelas, ljusen är tända och pluggningen är igång. Igång? Igång kanske, men jag förstår inte, eller jag är för trött för att förstå!
Måndagar är så sega. börjar tidigt och slutar sent. Var och spelade bowling idag också, fick storstryk! En av killarna fick över tvåhundra poäng..

Helgen var toppen, hade kunnat varit bättre om inte min mage strejka. äckligt ont har den gjort. Jag borde kolla upp den snart.

åter till politikspluggning. wihoo.

Hallå =)

Längesen det skrevs någonting här. Har inte haft någon tid och lust att göra det om jag ska vara ärlig. Var hemma förra helgen, mys på det! Kom upp till en stökig lägenhet, städa kanske? Nejdå, det har jag fortfarande inte tagit tag i riktigt. Plockat undan har jag gjort. Igår diskade jag ett diskberg som hade bildats sakta men säkert. Ska det vara så jävla svårt att diska direkt efter man ätit. Tacka vet jag diskmaskiner. Nu har jag iallafall en hyffsat ren lägenhet.

Men mamma är säkert nöjd
Allting fungerar så bra i praktiken
Och livet är frid och fröjd
Gör nu inte mamma besviken
Lars Winnerbäck

Wihoo, snart bär det av mot Gävle och den karln också, grymt. Tredje gången gillt, det ska bli den bästa. Med min söta vän, lina =)


aja, kom precis hem från Sveg. Har en massa saker som ska vara klart nästa vecka. usch.

Ikväll blir det iallafall tunna och lite öl.
Men just nu dunkar mitt huvud, så lite öl får det bli, jaa.
men mamma är säkert nöjd

neej, åter till städning.




RSS 2.0