myshelg

I Fredags efter skolan så åkte jag direkt hem till Trönö. Satte på kaffebryggaren, pussade på kissen och inväntade Samuel. När Samuel kom så hämtade vi en sängram inne i stan. Sen åkte vi och köpte en tvättmaskin till nya lägenheten :),perfekt. Sen bjöd älsklingen på kinamat. Så drog vi ut till Sandarne och hälsade på mormor och morfar <3. Fick en massa saker av mormor till nya lyan, blomma, vaser, fina muggar, mattor och massa småkraffs som alltid är bra att ha.

Sen åkte vi hem, när vi kom hem hade mamma plockat ihop saker till oss, ännu mer finfina saker :). Sen pös vi i säng, trötta själar där. På lördagen så vaknade jag av att hjärtat låg bredvid och läste tidning <3. Så klev vi upp och käkade frulle, duschade och fixade. Sen drog vi till farmor på 75 årskalas. Där var det fullt hus med kusiner och farfars alla fastrar, farbröder och pappas moster, (farfar har 9 syskon, varav nästan alla var där med sina respektive). Så full stuga. Blev iallafall bjuden på potatissallad och kallskuret, sen fika på det! När vi kom hem så beställdes det pizza, sen åkte jag och samuel ut till sommarstugan och slaggade, mys.

Söndagen spenderades hemma med att lasta saker. Sen for jag in till stan för en fika med Lina. ännu mera jättemys, hon var sååå saknad! Önskar att man kunde ses oftare :(. Sen åkte jag iallafall till alfta och sov hos Samuel. Imorse åkte jag till Bollnäs, hämtade Tommy och åkte till Sveg och var på föreläsning samt hade svenskalektion.

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Pusss <3


En månad

Nu är det en månad kvar till studenten. Inte alls många skoldagar :D. Missade bussen till sveg idag, så jag satt på wemer och jobbade bort en hel del.

I helgen så var jag och jobbade på storhogna, skitkul!

Till helgen ska jag åka hem. Hämta en säng, gratta farmor som fyller år, busa med jullan står på schemat. myys.

Nu firar vi att det är en månad, 31 dagar kvar tills vi står på kyrktrappen!!! :D


RSS 2.0