buuus

Nu går tåget snart från bollnäs.
Ha de bra, hörs på tisdag (:
pussisar

=)

Imorgon ska jag och Cristin åka upp till hede :). Blir där tills på Tisdag. Har alltid så grymt kul med henne, så jag längtar som en tok! Har en hel del saker att prata om också. Var fan över en månad sen vi traffades nu.

Har precis duschat och ska ta och blåsa håret nu.
Så ska jag ta och prata med brorsan som kom in genom ytterdörren nyss.

I övrigt så längtar jag till vintern så jävla mycket. Bort med sommaren.
Det ända som är positivt med sommaren är farfars jordgubbar , jag älskar dem =)


sundsvall

Åkte runt nio igår morse och var i sundsvall starx före 11. Gick på ikea och handlade en massa saker. Blev lite saker till lägenheten.

2 hyllor
4 vita korgar
som jag ska ha på en slags hylla/byrå.
2 förvaringslådor
sophink till toan
3 kuddar
draperi
2 lampor


Tror att det var allt :).

Efter att vi varit där i typ tre timmar så åkte vi ut till Kovland. Där var det en massa folk som firade Peter. Fick käk där, potatissallad och kött.
Sen fick jag riktigt ont i huvudet och blev yr. Så jag tog mig en alvedon och gick och la mig en timme i Majas säng. Sen när jag vaknade så var det i stort sett dags att åka hem. Somnade i bilen också, så jävla slut :p. Sen när vi kom hem vid 8 så gick jag upp till sängen och sov. Somnade vid tio och vaknade vid tolv, sen kunde jag inte somna om förrän halv 6 imorse, lagomt drygt.


Sundsvall imorgon

Jaa, imorgon så drar jag, mamma och pappa iväg till s-vall. Ska på ikea först och handla det sista till lägenheten :).
Sen så drar vi ut till kusinerna. Peter fyller 50 så vi ska fira honom lite :).

Idag så har jag jobbat lite, sen så har jag bara sovit och varit ute i solen lite. På lördag ska jag och Cristin åka upp till hede =).

Berget

hallå där :).

kom precis hem från stan nu. Har varit på berget och kikat lite med Ida, Lina och Olle, riktigt mys. Efter det så tog vi med oss Angelica och gick på donken och käkade.

Olle sov hos mig inatt, så imorse när vi vaknade kom mamma på att vi skulle käka frukost med henne och pappa. Så vi dukade ute på altanen och käkade :). Sen så stack jag och jobba och olle cyklade hem.
När jag slutat jobba gick jag in och duscha, sen åkte jag till min kusin som fyller 7 idag :). Blev  fika och gratta henne. Stor tjej nu. Minns så väl när hon skulle födas och jag ville så gärna att hon skulle komma på min födelsedag. Men det gjorde hon inte för då skulle hon ha kommit imorgon :p.


Nejnu ska jag ta och sova med min stora kissekatt som är lite sur eftersom jag har skaffat mig en lite kissebebis. Men som sagt, jag tycker om honom ändåå och den lilla kissen får sova ensam i köket i sin lilla korg inatt.



puss på er :)

Hejsan

Nu har jag precis blivit klar med en kladdkaka som jag ska ha på Fredag. har bakat ganska mycket på sista tiden, fyller nämligen 17 på fredag :). Så då kommer det lite folk.

 Idag fyller Cristin 17 också, har skickat sms och grattat henne, men jag ska vell ringa henne sen också, min sötisvän <3.

Annars så har jag hunnit med och jobba idag också. Farmor kikade förbi där med mina jeans som hon lagt upp :). 
 


Skriver kanske mer senare idag.

puss


tjoho

Idag så har jag jobbat lite, sålt jordgubbar. Sen så har jag bara sovit och kollat på tv.
Är så trött hela tiden. Känns väldigt drygt att jag aldrig blir riktigt frisk. Känner mig inte så jättesjuk och har inte jättehög feber, men anstränger jag mig så blir den högre. Ingen speciell matlust har jag heller. usch.


Imorgon blir det jobb igen. Så ska jag nog ta och hämta mina jeans som farmor  lagt upp till mig :).


less

Så jävla less på allt som har med Söderhamn att göra nu. Hade jag inte jobbat så hade jag lugnt åkt upp till hede. Men i slutet av den här månaden bär det av dit. Jag och Cristin ska vara där och mysa i flera dagar. Ska bli så skönt, synd att det är ett  tag dit bara.

ta hit vintern

sjuk tid.

Sitter här och lyssnar på Lars Winnerbäck nu, riktigt mys!

Idag så har jag jobbat mellan tio och tolv. Farfar äger ju en jordgubbsodling, så jag står i kassan under självplocket :). Idag var det faktiskt riktigt mycket folk. Jag tror inte jag har sett så mycket folk där ute någon gång tidigare.
Från början var det tänkt att jag även skulle plocka jordgubbar till affären. Men jag åkte på körtelfeber så det får jag inte göra.

Jag är väldigt trött på att springa runt med feber nu. Har haft det i en och en halv månad nu och kommer förmodligen få ha det ett tag till.

i övrigt så ser jag fram emot när jag och flickorna drar till stockholm i augusti. Blir Lars Winnerbäck sen em massa shopping och mys. :)

Hallå :)

Välkommen till min blogg ;).
Här hade jag tänkt skriva lite om vad som händer i mitt liv om dagarna.

RSS 2.0