torsdag

Provet i arvetsmiljö och säkerhet kändes som om den gick väldigt bra idag. Sen efter det så hade vi Per och nationellt prov, kändes som om det inte gick så bra, engelska är verkligen inte min starkaste sida. Sen så fick vi förbereda inför imorgon då vi ska ha vårat första julbord. Jag ska få göra desserterna imorgon, kanske inte var den bästa delen att sätta mig på! 

Efter julbordet ska jag och emilio iallafall åka till sundsvall. Jag ska ta och hälsa på mina kusiner =).

Nuså ska jag faktiskt ta att städa lite. Sen blir det kika på tv och dricka te :)


onsdag

Kom hem från Sveg ganska sent idag, så när jag kom till hede gick jag och cristin på ica =). Sen gick jag hem och lagade mat och käkade, kyckling och ris Väldigt gott blev det! Sen har jag bara kikat på tv ´sen jag kom hem. Har inte orkat nå mer, tror jag börjar dra på mig en förkylning.. Nu måste jag iallafall sätta igång med pluggningen, har prov i arbetsmiljö och säkerhet imorgon, inte allt för kul.

Men godnatt nudå.

Sveg

Sitter i sveg nu och har svenska. Hela klassen har hållt på att busa hela dagen. Lekt jaga, skrattat å¨t allt som ser roligt ut, lekt ännu mer! Så har vi haft två prov också, vet faktikst inte hur det gick. Jag antar att det gick åt helvete på båda! Käka skitäcklig mat med kattmatskonsistens också, blä.  Blä för sveg också för den delen!


bakdag idaag

Hade först theresia och gjorde grupparbete, jag och cristin hade tappa bort våra papper så vi fick börja om :p. Men det gick bra ändå och vi blev klara i tid :D..

Sen fick vi käka och det var fisk så jag tog mig lite kött som var kvar sen igår ist :). Efter maten så hade vi dietitik. Hade en annan lärare idag eftersom magda är sjukskriven för diskbrock.. Kändes som om läraren trodde vi gick i lågstadiet och som om vi inte fattade någonting. Hon lärde oss hur vi skulle bröa en form, som om man inte vet det? Jag fick iaf göra en mjuk pepparkaka och en nougatkaka. Allt som vi gjorde ska vi ha på julbordet. Imorgon har treorna sitt första julbord, snart är det jul!


Efter all bakning så gick jag och josefine hem och gjorde käk. Baconsås och makaroner blev det, mums på det ju!

har varit ute och gått med Carro och elina nu. Så har jag en tvätt i tvättmaskin! Imorgon är det sveg..


nämen sov sött  nu ska jag plugga igen och sen sova :)


Hede

Nuså är jag hemma i hede efter en lång dag =).

Jag och veronica åkte iaf till skalet och köpte nytt pepparkakshus. Sen så gick vi och tog oss en kaffe uppe i restaurangen. Sedan gick vi såklart in och kikade i skidshopen. Hittade ingenting den här gången, köpte ju min goströja igår :).. Sen gick vi iallafall och skulle köpa hem käk från Sibylla, men de hade stängt! Vad är det för stil när vi är huungriga? Så så fick vi tänka om, det var ju alldeles för jobbigt att laga mat så vi hade bestämt oss för hämtmat. Så påväg till pizzan möter vi patrik, evelina och petter som sa att de skulle käka på pizzan runt sju, bra där vi hänger med sa vi. 

Så åkte vi hem och gjorde varma mackor och la oss i soffan. Vonk somnade på samma gång som hon la sig. Sen när hon legat där i nästan en timme sa hon
- Jag bara vilar lite
-jaha, men du har ju sovit jättelänge!
så sa hon inget mer och sov som en stock, hon pratade alltså i sömnen, och jag hade skitkul åt henne!

Senså vaknade hon precis innan patrik ringde och sa att vi skulle på pizzan. Så vi åkte iväg dit. 15 pers i samma gäng var vi tillslut :p. Fick dela upp oss på två bord och eftersom vonkan pratat i sömnen så blev det vårt samtalsämne , fick höra en hel del knasiga historier :D!

Efter pizzan så åkte marcus med mig och veronica hem till våran stuga. Vi gjorde pepparkakshuset som blev skitfint ;). Hade faktiskt riktigt kul när vi limmade ihop det! Jag och marcus tappade ner hela ena väggen i sockret och marcus kallade ett tag för vägg! När man var övertrött så blev det väldigt kul. Så skulle marcus prångt sitta vid tvn och göra det! Så vi fick springa och värma på sockret emmellanåt..

Sen kikade vi på wallanderfilmen som gick på tvn, alla hade sett det förr men glömt bort delar :p. Så när det var slut så kom karl hem och hoppade in i duschen. Så bestämde han sig för att skjutsa hem mig till hede! Så då åkte vi iväg alla fyra!  Och nu åkte de för en stund sedan.

Nuså ska jag sova
godnattis

tralala

   Igår så skulle jag och Vonkan göra pepparkakshus men när vi öppnade förpackningen så var hela huset trasigt :(. Så vi gjorde vanliga pepparkakor och satte på gdis och glacyr, riktigt fina blev dom ändå :).   Sen gick vi hem till hellspongs där mamma och pappa var och bjöd dem på pepparkakorna! Sen gick vi hem och sussa.
Imorse vaknade jag av en duns då vonkan ramlade ner när hon skulle klättra ner från våningssängen :p. haha.

Jobbat idag har jag :)
Nu har mamma och pappa åkte hem. Karl åktoch jobbat och jag väntar på veronica. Vi ska åka till skalet och köpa nytt pepparkakshus!


 

stugan nu igen

Sitter i stugan nu, mamma julpyntar för fulla muggar. Kanske lite tidigt? Känns som om tiden bara springer iväg nu och man hänger inte med!

Igår så var det fest och det var faktiskt riktigt kul den här gången. André fyllde 18 och det firade vi kan jag lova! Hyffsat mycket folk och bra stämning :).  Var först hemma hos robin och senare så gick vi hem till josefine. börjades tidigt och slutades tidigt. Tror jag låg i sängen runt tolv..

Imorse så vaknade jag iaf kvart över åtta pigg och törstig. Sen satte jag igång med att städa lägenheten lite smått. Lyssnade på musik och myste runt i myskläder. Sen så kom mamma och pappa, så då gick vi över till eve och drack kaffe och käka pepparkakor!





sen så åkte vi på skalet och handlade den här som blir en julklapp iår :). Skitmysig ju!




Efter det så gick vi på Ica och handlade pepparkakshus och grejjor. Blir att göra ett sånt ikväll med Veronica :). Men först ska vi till hellspongs och käka middag!






stugan

Ringde karl och veronica idag och hörde lite hur det var och så, sen slutade det med att jag satte mig på bussen hit :). Käkade mat och sedan gick bussen direkt efter det. Så gick jag upp till stugan :p. Ringde och hörde om jag kunde få skjuts men det jag fick till svar av karl var.

- Jaha, vi visste ju inte att du skulle komma, trodde du skulle höra av dig innan så vi är hos marcus och lagar mat!
- för det första marcus är i åre och för det andra jag ringde på hemtelefonen.

Slutade iaf att jag gick ändå.

Så när jag kom upp satt de och käka varma mackor och drack öl :).
Nu har vi kikat massa på tv och pratat lite. Senså hade kalle och vonkis köpt daimtårta till oss, mums på de!

Imorgon börjar jag 11.20 i  skolan, skönt. Kanske skulle få skjuts av veronica till hede också, ännu skönare =)


skolaa

Sitter på skolan nu. Slutade runt tolv idag, skönt! Nu väntar jag på att josse och emilio ska bli klara med vårt grupparbete eftersom jag redan är klar. Så har jag nästan bestämt mig för att det blir spanien nästa praktik, känns som om det skulle vara en upplevelse. Men jag vet inmte riktigt hur jag ska göra än. Eftersom de inte pratar spanska och knappt någon engelska, jag får se hur jag gör helt enkelt!

Blev inget prov imorgon , magda har blivit sjukskriven för ryggen. Men istället så skulle vi få göra pepparkakshus med Gunnar =).

I helgen så kommer förhoppningsvis Emma och hälsar på oss också, det ska bli kul det var ju ett tag sen. Party party!
Sen på söndagen ska jag som sagt jobba.


Ikväll ska jag äta tacos med några tjejeer
mums på det ju!


jobb

idag och igår så har jag jobbat frukost med evelina och alexander :). Har varit riktigt mysigt och kul faktiskt. Nästa söndag ska jag också få jobba, så det ser jag fram emot!

Idag så ska jag åka tillbaks till hede också. Blev lite strul  där ett tag och hade ingen aning hur jag skulle ta mig dit. En buss gick från vemdalen fem i tio. Och en buss gick nerifrån vägen runt ett inatt och kalle börjar jobba i klövsjö vid tio. Kul tänkte jag. Men det löste sig iaf med att marcus är snäll och kommer hit om en stund, sen skjutsar han mig till bussen i vemdalen ikväll.


Massa uppgifter som måste göras till veckan. Så fick jag reda på alldeles nyss att vi har prov på tisdag! PLUGGVECKA

vill spola tillbaka tiden och vara liten igen.

tänk om man kunde det?

busa
en massa med dåvarande allra bästa kompisen tova. Tror nog att den personen jag har mest minnen med från tiden då man var liten är med henne. Bara en massa bus hittade vi på hela tiden! 

baka bullar med gammelmormor . dricka äppeljuice och äta hennes hemmgjorda goda bröd! Min gammelmormor var min stora favorit när jag var liten!

täänk vad många minnen man har.

Fredag

Idag när jag stog i receptionen kom veronica med fetaste leendet och sa att hon skulle på intervju i Umeå. Inte vilken som hellst, utom till uttagningen tillRobinsson 2009  =). Så efter  praktiken åkte vi på skalet och firade. Köpte en ny jacka till henne och köpte en massa godis!

Så åkte vi upp på hotellet och hämtade mat till oss och karl. Så åkte vi hem och käka med honom :)

Imorgon ska jag jobba frukost, sen har jag praktik i receptionen!


lycka till robinssonvonkis


Torsdag

Blev lite mer att göra i receptionen idag, skönt det!

Efter jobbet kom veronica och hämta mig, så åkte vi hem till Karl. Väl hemma började vi fundera på vad våra kurrande magar skulle få, och joelpizza på skalet blev det! Som sagt joel gjorde pizzorna och jag tog en snöbollen, godaste pizzan jag vet :D.

Nu sitter vi här hemma och kikar lite på tv. Blir nog en film ikväll för min och vonkan, kalle åker ju å jobb!
Jag var duktig och gick till jobbet idag förresten, kände mig duktig!



less på inget less på allt
Så skulle lasse sagt det på bästa sätt!


onsdag

Idaag så har jag gjort i stort sett samma som igår!
När jag slutat så kom Karl och Veronica och hämta mig, sen åkte vi på skalet och handla. Så åkte vi hem och gjorde tacos och käkade. Pratade massa om barnpogram som man såg när man var liten, disneysags, brum, skrotnisse och hans vänner, ja massor av barnpogram räknade vi upp. Vad mysigt det var nr man var liten och kikade på sånt =)

Sen satte vi oss vid datorerna och tvn lite. Så när vi kikade på bonde söker fru så rullade marcus in på gården. Kikade på efterlyst med oss sen åkte han och karl iväg. Karl till att göra snö och marcus hem och sova!

Imorgon börjar jag tio, så ska jag gå upp till hotellet :)


Reception

Idag så har jag haft min första praktikdag i receptioen. Fanns inte så mycket att göra. Räknade lite tidningar, hängde in nycklar och så. Sen satt jag mest bara! Ibland så kom någon och fråga om jag kunde hjälpa dem. Så jag hjälpte till att plocka efter en konferens, så tog jag ner disk från städet till skrubben. Sen så kom Marcus och frågade om jag ville följa oh bära vin, så då gjorde jag de. Annars stod jag bara där och var ganska uttråkad! Får se om det blir mer att göra imorgon :)

Efter det så blev det käk i personalmatsalen, fisk, potatis och sås, blä enligt mig. Så marcus skjutsade hem mig och jag gjorde köttfärsås och pasta till veronica, kalle, marcus och mig :). Så¨då blev alla mätta!

Nu sitter vi här i sofforna. Jag med datorn i knät, likaså veronica, Karl pratar förfullt och marcus ligger och sover som en stock i soffan med en filt över sig!

Ikväll blir det sängen tidigt tror jag alla känner här! Utom stackars Karl som börjar jobba klockan tio ikväll och jobbar hela natten!


puss på er


snö

inatt när jag inte kunde sova gick jag upp och tog ett  glas vatten och kikade ute genom fönstret, och det snöade :D. Glad blev jag och gick och la mig igen!

Sen när jag vakna var det knappt någon snö på backen. Men efter någon timme började det snöa igen :D. Då gick jag ut och gick en sväng, gick upp till hotellet och vände :). Mysigt, jättestora snöflingor var det!

Väl hemma så drack jag kaffe med min bror och sorterade musik på min dator.

Nu är veronica här :).

mysdag med mamma

Idag så vaknade jag av att pappa kom in och sa hejdå för han skulle åka hem. Så fick han två skivor av mig som jag brännt till honom :). Så då hade han att lyssna på hela vägen hem!

Så gick jag upp, käka frukost och brännde några skivor till mamma som var sugen på ny musik i bilen. Sen åkte jag och mamma upp på storhognahotellet , mamma skulle köpa någon salva på spa och jag satte mig i baren. Fick en kaffe av marcus som jobbade för fullt :). Sen kom mamma och fick en latte, så satt vi där ett tag. Fick mitt schema , så nu vet jag hur jag ska jobba till veckan.

Så åkte vi vidare till skalet. Där kikade vi i den nya inredningsbutiken, och på skidshopen! Fick ett ljus som jag ska ha i lägenteten och en jacka som jag ska ha i vinter, min jacka är ju så tunn , så då är den ända gången jag inte fryser i den på våren. Men nu behöver jag inte frysa längre :D!

Så efter det gick vi och beställde pizza och gick och handlade mat på ica. Sen åkte vi hem hit till stugan och käka med Karl =).


Ikväll blir det mys med julmust, chips och popcorn :)





tralala jag älskar snön

Igår när jag kom till funäs så käkade vi en massa godis, pratade, spelade tv-spel och kikade på tv. Så när vi sitter och kikar på tv jag och josefine så kommer susanna och skriker "aaahhhhhh :D" rätt ut och springer till andra fönstret sen skrek hon " det snöar ". Så då tog jag och sussi på oss täckbrallorna, vantar och jacka och sprang ut och lekte i snön. Vi skrev " Hr 06 - wemer i snön" så gjorde vi snöänglar, och en liten minisnögubbe! Så sprang vi bara runt och var superglada ´för snön föll :D. Sen så gick vi inte till josefine igen som inte ville gå ut för hon var rädd för att blir förkyld!! Men det var ju snö, spela roll om man blir sjuk bara man får busa i snön :D:D!! Nu längtar jag tills det kommer massa snö! Förra praktiken vi hade och var på skalet så var det ju så mycket så vi fick skotta fram bilar! Så kunde vi inte åka hem en kväll för plogbilen hann inte åka innan de ble för mycket snö på vägen igen.

Imorse klev jag upp jättetidigt och åkte till hede. Väl i hede gick jag rakt emot min sköna säng och sov. Senså gick jag upp och la mig vid tvn och somnade! Så vaknade jag sedan av att Carro ringde :). Så då gick jag till henne och busade lite. Gick på ica och mötte elina, så då fick hon hänga på hem till Carro. Vi drack fnta och spelade kort. Mys på det ju.

Sen var det dags för mig att packa och åka hem till stugan. Väl hemma i stugan höll mamma på att göra käk. Så käkade hela familjen + jocke :). Nu har jag precis duschat..


Imorgon så ska jag och mamma åka på skidshopen och handla julklappar till mig :D. Sen så ska vi käka pizza =)


Funäs imorgon

Imorgon så ska jag förhoppningsvis ta mig en tripp till funäsdalen efter praktiken! Sussi fyller 17 år imorgon och det måste ju firas. Pratade med henne och josse nu och jag längtar som fan tills imorgon :).. Bara massa bus, skratt och prat, höhö!

Nu har mamma, pappa och deras två kompisar åkt iväg för att gå på forum. Kalle står i duschen och ¨åker snart. Här sitter jag, ett år för liten! Hade verkligen viljat åkt, skitmånga som ska dit ju.

Men jag ska ju till mina bustroll imorgon!
Sen på lördag ska jag till skalet och åka skidor. Jocke skulle komma upp också, kanske. Så får vell träffa honom en sväng också. Så ska jag , eve och anna åka sönder backarna ;)


Nu ska jag kolla på tv i min ensamhet.
Börjar halv sju imorgon så , vaken med tuppen!

Sussi och Tindra =)  

fel fel fel

Jämt gör jag fel enligt dig, bara att jag rör mig gör dig irreterad. Fan vad less jag blir, idiot!


trött

det tar verkligen på krafterna av att hålla på med att städa och bädda hela dagarna. Idag så har jag räknat hotellets handukar och bäddat några sängar. Men fast det inte är speciellt kul så går dagarna jättefort. Har redan gått två dagar nu och det känns inte alls. Idag så började jag halv åtta och slutade runt tre. Imorgon börjar jag redan halv sju, tidigt!

Nuså ska jag ta och läsa en bok och senare blir det tv! :)

bus

Idag så har jag och karl varit och handlat maat. Sen när vi satt hemma med en varsin dator i knät kom marcus flodin och drack kaffe med oss och kikade på tv. Sen gjorde jag mat åt oss, korvstroganoff och ris fick vi :)

Efter det åkte vi en sväng till hede och hämta lite kläder och smink. Sen åkte vi till personalboendet logen och kikade på film :).
 
Nu ska jag sova, upp på praktik nio imorgon!
Godnatt :D

jobb

jobbat några timmar idag. Först så blev det att stå i shopen och sälja skidor, sen gick jag ut i minusgraderna och såg till barnen när de åkte fyrhjulingar. Efter det blev det lunch, panerad ehm fisk, fråga mig inte vad för fisk för det har jag ingen aning om. Sen så blev det trekamp och lite andra grejor :). Har faktiskt haft rätt så roligt idag =). Sen gick jag hem till stugan och tog det lugnt en stund och efter det gick jag över till Nina och Erik. Kollade på tv med dem och sen så bjöd de mig på mat :). Grekisk pytt blev det med en vitlökssås till. Smaskens var det och världens vitlöksbomb! Sen kollade vi på tv igen och käkade choklad :) jag är så trött. imorgon ska jag och karl handla mat. godnaattt

RSS 2.0