Grattis

Idag var det angelicas tur att bli körkortsägare. :D

På Karl´s och morfars födelsedag. Sen är det ju även min namnsdag.


lev livet.

Helgen.

jaha, då var man i hede igen efter en helg hemma i Söderhamn.  vad har hänt då?

fredag: mamma hämtade mig på bussen i Bollnäs. Då åkte vi och handlade käk och sedan tog vi oss en tripp till Max och käkade. På vägen hem så hämtade vi upp olle. När jag och Olle kom hem så gick vi ut och gick. Vi gick bort till Julia och satt där och käkade päron och drack vatten, så pratade vi en massa tok, såklart. Vi kom vell hem runt tolv någongång och då kom Ida och hämtade Olle och jag gick till sängs.

Lördag: Vaknade i tid och gick ut i solen och satte mig och pluggade körkortet lite. Mot eftermiddagen så skjutsade mamma iäg mig till Olle. Där fixade vi iordning oss och käkade mat. Sen skjutsade Ida iväg oss till Söderala, mot Angelica och Simons fest. Mycket lyckad fest, tack för det!

Söndag: Första jag gjorde när jag kom upp var köttfärsås och spagetti, smaskens på det. Sen var jag och farsan ute och övningskörde i någon timme, det går bättre och bättre för varje gång nu :). Kördes iväg till bussen sen och nu sitter jag här efter fyra timmars resa.

Puss på er,
och godnatt.

Hockey och kladdkaka

Kvällen har spenderats på andra sidan åkern, nämligen hos Josefine. Vi kikade på hockey och käkade kladdkaka. Eller Jonny kikade på hockey och jag och josefine pratade massa. Fick koll på några fler hedebor av Jonny.
Nu ska jag ta hand om lite disk här i lyan, sen väntas sängen.

jag har pratat med olle idag, vi är busiga.

Grattis josefine.

Josefine klarade uppskrivningen och uppkörningen idag, hon är så duktig.

sötnos.


gött

käkade på ettornas slutprov idag. Det blev ingen Fläskfilé´oscar, det blev fläskfilé med pepparsås. Grymt gott var det, dom är duktiga våra ettor :). Gillade inte efterätten, nå apelsinfromage, men det var inget fel på efterätten i sig, bara att jag hatar sådan konsistens. Kaffet och sockerbitarna smakade toppen (Y).

Imorgon blir det Sveg, tror jag. Känner mig småkrasslig nu, får se hur det känns imorgon.

Anna spelar musik så min lägenhet dunkar, men inte klagar jag. Det är rätt mysigt ändå.
Nu ska jag lyssna på winnerbäck, leta fram de bästa och lägga mig i sängen och plugga lite.


<3

buhu.

vad händer med tiden, den bara rusar förbi och jag hinner inte med. Sist jag skrev hade jag precis kommit hem från spanien och det är väll snart en månad sen nu tror jag. Har knappt koll på vad det är för datum.

I helgen var jag hemma. Angelica, prinsessan fyllde 18 år och det firades med tårta och kakor :). Övningskörde gjorde jag i helgen också, kom hem brev om uppskrivning och uppkörningsdatum också, ca två månader kvar och här står jag. Men det ska gå bra, det har jag bestämt mig för.

Förra onsdagen var det fest också, var jättemycket folk från wemer, vi myste och grillade. Grymt lyckat blev det för en gångs skull :).

Imorgon börjar vi elva, klockan tolv ska vi äta finlunch, ettorna har slutprov. Vi ska få fläskfilé oscar :D.

jag är glad.
jag bjöd josefine på tvårätters idag, hon fick min baconsås, sen till efterätt blev det kladdkaka.

wiho.

RSS 2.0