rubrikjävlar

något som jag verkligen hatar är rubriker. Hur lätt är det att komma på en sådan helt utan att behöva använda hjärnan och tänka i flera minuter?

Jag har iallafall varit duktig och gått till hotellet idag. Hörde med dem i receptionen om vilken tid jag ska börja på måndag och klockan nio skulle jag befinna mig där! Efter det så gick jag ut  till sporten till krister. Han skulle ha skattjakt med ungarna och jag gick in och värmde mig i typ en timme. Satt och kikade i "åka skidor" tidningen och drack massa kaffe. Mums på det. Så kikade även anders in där också, läängesen man träffade finnen nu. Fick sådan där mysig känsla när jag var där, längtan tills det kommer massa snö ch jobb i skidskola! Efter att jag varit där ett tag gick jag hem till nina och erik. Spelade kort med nina lite och sen gick jag hem och lagade mat. Nu ringde Nina också och sa att hon hade gjort mat så om jag var hungrig så var det bara att komma. Men jag hade precis käka min hamburgare då så jag var proppiiis. Men jag skulle kika förbi om jag fick långsamt. Tror jag kikar dit och ser idol sen, aldrig kul att kolla själv!
mys på den familjen, nina är precis som en andramamma känns det som. Och victor och seb som syskon, gopojkarna.

Imorgon blir det jobb från klocklan nio. Jag, karl, teodor och sanna ska ha hand om fyrhjulingar, luftgevärsskytte, trekamp samt stå i sporten och sälja grejer :). Det blir nog jättebra det.                                                                                                                                                                                                                                         

Stugan

Sitter i stugan nu, kom upp för en stund sedan :).

Idag gick jag upp tidigt och gjordge lyxig chokladkolapaj till mamma som skulle ha nån middag ikväll. Sen skjutsade mamma in mig till stan och följde med mig till tandläkarn och sen så gick vi och kika lite. Käkade sallad idag igen på furan, men den här gången med eve, anna och sillen =).

Efter det så tog jag bussen till bollnäs och sen ett tåg därifrån till ljusdal. Så gick jagoch ställde väskan på ninas affär sen kom pappa och ville bjuda mig på mat, så då gick vi och käka. Sen sjutsa pappa hem mig till hellspongs. Där blev det tårta eftersom victor fyllde år igår. Så blev det en massa prat förståss :). Sen så åkte jag, nina och erik upp hit. nina och erik till sin stuga och jag till våran. Så nu sitter jag här i min ensamhet. Kalle är i klövsjö och jobbar och jag ska försöka roa mig själv ikväll. Imorgon ska jag sova ut för första gången på det här lovet! Känns som om jag bara stressat runt hela dagarna. Sen på lördag och söndag blir det jobb.


nejnu ska jag taa och hitta på nått..
godnattt!!

staden idag igen

Åkte in till stan imorse och träffade mormor. Vi gick runt och kikade lite och så. Så hittade jag en randig tröja som jag fick av henne :). Efter det så gik vi på furan och käkade sallad, eller jag åt sallad hon åt en smörgås. Senså kikade vi lite till och efter det så åkte mormor hem och Lina kom in. Så gick vi och fixade en grej och så kikade i runt. Känner mig väldigt less på den här stan nu.. Och imorgon ska jag dit igen. Till tandläkarn och sen ska jag käka lunch med anna och kanske eveliina.


Efter det tar jag bussen till bollnäs och därifrån tåg´till ljusdal! Ska åka bil med hellspongs upp till stugan sen. De har ju stuga ganska nära oss så det blir perfekt det! Så ringde kalle och frågade om jag ville jobba i helgen och det tackade jag inte nej till, välförtjänta pengar ju :). Sen börjar min praktik på storhognahotellet,  och nu är snön framme där uppe har jag hört, fan vad jag längtar tills man kan åka massa skidor hela dagarna !



Efter jag kom hem från stan så satte jag igång med att baka. Men jag hann inte så långt förrän huvudet höll på att sprängas och jag började kallsvettas. Så fick jag feber och tok. Så då avslutade jag bakningen och tog en alvedon och la mig på soffan. Sen ringde angelica och frågade om jag skule hänga med hem till olle. Såå eftersom jag lovat det tidigare och jag inte träffat dem på skitlänge så följde jag med. Blev tacopaj där med magen sa nej.. Sen efter några glas vatten och tok med tjejerna så gick det över, å nu känner jag mig inte alls nå febrig och inge ont i skallen.


nuså ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Tandläkarn klockan elvaa.

puss och godnatt

Gävle

var till gävle idag med Julia :). Blev ett par jeans, en lång tröja, en mössa och ett par örhängen. Mer än så blev det inte. Hittade typ ingenting idag. Massa´tok hade vi för oss också, min tokfia och jag!

Imorgon ska jag till staan igen.

stan med Lina

Idag så har jag varit på stan med Lina. Hon köpte lite smink och lånade en bok på bibblan. Så gick vi bara runt och kikade i affären. Jag hittade ett par svarta jeans som jag kan servera i :). Så köpte jag tre par trosor. Massa nya trosor nuju, känns som om det behövdes. Så gick vi och käkade på amore, mums på det ju!

Imorgon ska jag till gävle med Julia och bli fattig!


Har precis bakat klart mina kakor :). Chokladrutor blev det, riktigt mumsiga, nu blir mamma glad när hon kommer hem från jobbet.

Sitter och funderar på vilken dag som jag ska åka upp till stugan. Fick reda på idag att mamma och pappa jobbar så jag läre åka buss. Det krånglade ju till allt! Får se hur jag gör med det. Måste vara uppe innan måndag iaf för då börjar praktiken. Funderar på att åka redan på torsdag om hellspongs är uppe då.

=)

Har nyss varit ute och kört lite bil nu, går bara bättre och bättre nu :)

Mamma hade fått en mobil från telia som hon gav tll mig eftersom mitt batteri krånglar hela tiden. Typ en mormormobil blev de, skitstora knappar och sådana där polyfoniska ringsignaler. höhö. Får duga tills jag hittar en som jag vill ha. Känns grymt tråkig så jag kanske byter tillbaka till min gamla snart igen.

Ikväll blir det sola solarium, duscha, baka  och kika på andra avenyn.

tok

igår så gick jag ut och gick med julia, vi möttes på halva vägen och gick vanliga rundan runt lilla berget :). Sen gick vi hem till mig och drack vatten och sen så skjutsade pappa hem oss till Julia. Där hemma så käkade vi mat och kikade på sex and the city filmen, den var riktigt bra med kansek lite för lång :p. Efter den så gjorde vi fruktsallad och kikade på beck och efter det gick vi och sov.

Kom typ precis hem och nu snart kommer mormor och morfar hit och äter lunch. Sen ska jag och pappa ut och övningsköra igen. Vill verkligen försöka ha körkortet till nästa vinter så nu måste ja ligga i.

hemma nu :)

kom hem igårkväll. Kikade på tv med mamma och pappa och sen blev det sängen tidigt, var så jävla trött.

Imorse när jag vaknade så gick ja upp och käkade frukost och sen så övningskörde jag med pappa. :). Gick riktigt bra för att vara första gångern tycker ja. Sen gick vi in och nu har jag och pappa gjort en äppelpaj. Så kommer mammas kompis och hennes barn och hälsar på om ett tag.

ska nog ta och gå ut och gå sen också. Kanske tar mig en runda till Julia :).




puss på er


hallå :)

i fredags så var det fest hemma hos mig, kul och händelserik kväll =).
På lördagen så jobbade hela våran klass på skolan och hade en middag för folkpartiet. Det var ganska kul faktist, lite långtråkigt emmellanåt. Efter middagen kom christian och jonny och hämtade oss så åkte vi till jonny och kikade på tv och käkade lite chipsgratäng. Sen gick jag och josefine hem och kikade på film och sov.

I söndags så vaknade jag runt tolv och då packade och och åt mat. Senså begav jag mig mot busshållsplatsen för att åka hem. När jag kom till bolllnäs station så kom pappa och olle och hämtade mig där :). Så följde olle med hem och jag fick i mig lite mat. Sen åt vi äppelpaj som papa gjort. Såå åkte olle hem och jag gick typ och sov.

Sen upp tidigt på måndagen och åkte iväg till hudik på sjukhuset. Pappsen skjutsade mig. Efter sjukhuset så blev det att gå på stan fick tröjor, trosor och strumpor av papps =). Efter vi shoppat lite så gick vi och käkade på restaurang och sen lära pappa åka hem och jobba. Så vi gick och kika busstider till ljusdal så fick jag vänta på bussen i en halvtimme. Sen när jag väl var i ljusdal så blev det en massa krångel bara, men jag kom uåpp tillslut :).

väl uppe gick jag, carro  och josefine runt åsen, sköönt.


Funderar på att åka hem i helgen, men jag vet inte vad jag vill. Var ju nyss hemma, dock inte länge men :p. Så ska jag ju förhoppningsvis vara hemma nästan hela lovet och det är ju snart. Plus att mina pengar är typ snart slut.


RSS 2.0