Hos Josefine

Sitter hos Josefine nu. Har varitrit i sveg från 8 till 2 idag så när jag kom hem städade jag lite och käka mat. Sen gick jag till Josse och tvättade. Efter det så gick vi till Ica och köpte en massa godis, så begav vi oss hem till mig för att jag skulle sätta på mig ett linne. Sen stog vi ute på balkongen och så kom Eve, Kajsa och Johanna och ville ha med oss på en busrunda så vi tog med oss anna och gick med dem lite :)
Sen gick jag och Josefine och hämtade godiset hemma hos mig och gick hem till henne. När vi kom hit blev det film. Nu tog filmen slut för en stund sen. Men godiset har vi mer ä'n hälften kvar, yummie men nu är jag mätt.


Ska nog ta och gå hem och ta reda på min disk :(. Och duscha måste göras. Får se om det blir skola imorgon eller om jag stannar hemma, känner mig helt slut!

sängen tidigt ikväll.

Puss och godnatt


jag hatar rubriker

Sitter hemma hos Cristin nu igen. Vaknade runt halv tolv och städade lite i lägenheten. Sen gick jag och knacka på här men token sov så jag gick hem igen. Sen när jag kom hem så ringde hon och frågade om jag vara vaken :p. Så då gick jag ner igen. Nu så sitter vi och käkar lakrits och kikar runt. Blir vell att gå upp till Josse och käka upp våran tacopaj som vi gjorde igår, mumma.

Imorgon kommer nya ettorna, spännande ;)

mys hos cristin

Blev käk och massa mys och prat idag med Cristin och Josse. Efter det så gick vi hem till Cristin. Kikade på film här och så. För ett tag sedan gick josse och nu så kom Jon precis och gjorde oss sällskap. Ska vell gå upp och kika till kissen snart.


Hej ! =)

Sitter hos Cristin nu. Ska hem till Josefien och laga mat och sitta på hennes balkong och mysa :).

hede nu

Kom till hede vid halv fyra idag, åkte runt elva. Gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att åka med katten. Han jamade nästan ingenting och sov nästan halva resan :). När jag kom hit så packade jag upp och sen kom cristin. Då gick vi på ica och handlade mat till mig. Sen så har vi varit och kikat i josefines nya lya, fin fint var det.

Nuu kommer Jon snart och ska hjälpa mig att sätta upp en bräda åt kissen. Så ska cristin låna en skruvmejsel. Sen skulle Josefine kika förbi också och kolla på min lägenhet.


och liina jag har inga pengar på telefonen och jag städade och sov till klockan 6 igår och sen duschade jag så jag hann inte.

tok med cristin nu.


hede imorgon :)

Jaa, imorgon blir det upp till hede igen.

Kommer ihåg hur nervös jag var innan jag skulle åka upp förra året. Jag var så nervös så att jag var arg och ledsen. Jag ville men ändå inte. Jag ville gå på skolan och vara nära vemdalsskalet och backarna. Men jag var rädd för att träffa nytt folk. Skulle jag få någon kompis? Skulle jag klara av skolan? Skulle jag längta hem alldeles för mycket? Var hotell och restaurang rätta linjen?

Jag fick massor av nya kmpisar som jag längtar massvis efter att få träffa nu efter ett långt sommarlov. Klarar man inte av att gå på wemer så klarar man nog inte av så mycket annat, wemer är trots allt ganska slappt. Jag längtade inte hem nästan någonting. När jag väl var hemma så längtade jag upp igen till alla mysiga människor. Hotell och restaurang vet jag fortfarande inte om det är den rätta linjen, visst är det kul. Men jag tror inte jag vill jobba som kock eller servitris i framtiden. Men det är sånt som visar sig antar jag. Visst, nått år skulle säkert gå bra att jobba som något av det men inte hela livet.

Nu sitter jag här och längtar. Längtar tills man får busa med min söta klass igen :). Ska bli spännade och se vad det kommer för nya ettor.


Ragge följer med mig upp imorgon, lillkissen min. Slipper man sova helt själv i lägenheten. De är nog det värsta, inte ha någon att prata med sent på kvällarna när man inte kan sova. När jag bodde på elevhemmet så hade jag ju cristin i dörren mitt emot. Men nu är det ju en bit ner till henne mitt i natten :p.

Imorgon bitti ska jag in till stan och fixa en grejj halv nio. Tidigt värre. Sen 11.08 går tåget från bollnäs, kanske hinner blogga innan. Nu ska jag sova. 
puss och godnatt


städa

idag är det städning som gäller.

Vaknade runt halv tolv och gick upp och gjorde frukost. Sen satte jag igång med att städa mammas bil. Senså dammsög jag lite inne. Efter det var jag helt slut och gick och la mig på soffan och kikade på tv/sov. Storkissen kom och la sig på magen min och myste lite också.

Mitt rum är väldigt stökigt och skitigt, så det blir röjning och städning där. Måste även packa det sista som jag ska ha med till hede imorgon. Har en proppfull resväska plus saker som inte får plats som måste upp. Får se hur jag löser det här.

När jag är klar ska jag ta och duscha och sova lite tror jag. Febern är tillbaks och jag är trött på att vara sjuk nu.


fotboll

Har varit och kikat på en fotbollsmatch nu, kom hem för ett tag sedan. Trönö mot team hudik.

När jag var yngre och spelade fotboll, varje gång vi spelade mot team hudik så förlorade vi. Inte lite heller vissa gånger. En gruscup som vi spelade i Söderhamn på hällåsen kommer jag ihåg att vi var så jävla nära på att vinna mot dem, men i sista minut så tror jag de fick in ett mål. Eller om det fick in de där målet i straffar, vann gjorde vi då inte iaf.  Men nu efter ett par år så är det ju klart att lagen är utbytta det är mer än halva laget som är utbytt på nått år bara. Många har slutat helt eller bytt lag.

trönötjejerna hade ett bra spel idag och vann iaf med 8-3


.

mitt gamla lag ;p
Här är en bild på när vi spelade i f15? :)

tisdag

Den här dagen har gått så trögt ;p. Vaknade runt elva hos Olle så då gick vi upp och käkade frukost. Efter det så gick vi och plockade ihop våra saker och jag och Julia tog bussen hem.

När jag kom hem somnade jag en snabbis och sedan värmde jag lasagne, mumma. Så har jag dammsufit nedervåningen, duktig är jaa.


Ikväll ska jag kika på match trönö-hudik :). Kommer ihåg när vi var mindre och alltid förlorade mot dem. Hoppas tjejerna vinner ikväll iaf.

Torsdag blir det hede och jag längtar härifrån nu så det ska bli väldigt skönt.


hallå där :)

I stugan var det skitmysigt. Käkade god mat trerätters och pratade strunt :). Jag intog sängen väldigt tidigt men det är vell sånt man får räkna med när man är sjuk.

Vaknade iaf av att mamma kom och sa att en släkting och hans fru skulle komma och ville jättegärna träffa mig eftersom vi inte ses så ofta. Så pang upp ur sängen blev det och de kom nästan i samma minut. Sen skulle de ut till mormor och morfar och så. Så jag hängde med på ut dit.
Blev käk där och sen så spelade jag kort med mormor. Tog en liten promenad runt omkring där och så.

Sen fick morfar skjutsa ut mig till segelvik och där stog pappa och väntade på mig. Så åkte vi hem :)



Nu blir det stan med Julia. Ska ta och fixa lite saker som behövs göras innan jag åker upp till hede igen. Blir nog Furan till lunch idag med ;)


Ikväll då? Då blir det nog mys hos olle med några tjejer. Myyys på det och jag saknar angelica!


sommarstugan ikväll

Nu Har jag precis duschat och sitter här i min morgonrock. Ska ta och göra något att käka nu, sen ska jag torka håret. Orkar inte ha nå smink idag inte änns  mascara det var nog en vecka sedan sist, men vafaan :p.Blir iallafall stugan ikväll med familjen och en till familj. Brorsan kom hem igår också, så han blir nog också med där ute. Ska bli skönt :)

äta gott och mysa =)

puss


<3


Jag saknar dig
Finns ingen som jag har så jävla kul med som jag har med cristin :)
du är mitt ljus

halsprov

Halsprovet som togs idag visade ingen halsfluss, skönt. Doktorn sa att jag skulle ta det riktigt lugnt och inte bli kall och så. Men det är ju det jag gjort precis hela sommaren om man bortser från stockholm. Jag blir så less på det här.

Efter att jag och pappa varit på sjukhuset så bjöd han mig på lunch på amore. Sen åkte vi och letade posten som tydligen bytt ställe, så vi åkte runt halva stan. Sen åkte vi iaf hem. Väl hemma skulle jag slå på en film, men då kom Julia in genom dörren, så det blev en massa prat med henne och hon fixade mina naglar :).

Nu ringde min farfar också och sa att han lagt in pengar på mitt konto, braa där.

<3

11 dagar kvar

11 dagar kvar på sommarlovet


Har inte gjort någonting känns det som. Det ända som är minnesvärt är vell stockholm och winnerbäck. Sen har jag bara varit  hemma och varit sjuk. Varit med någon kompis då och då när jag orkat. Har räknat ut att jag har varit sjuk i snart 3 månader nu och det kommer förmodligen sitta kvar någon månad till.

Ska iallafall bli skönt att börja i skolan igen. Träffa alla sötisar, kommer kännas väldigt tomt nu när inte gamla treorna är där. Men det kommer ju komma nya ettor, men det kommer inte bli samma sak. Jag och lillragge funderar på att flytta upp nästa torsdag,  måste städa och fixa saker i lägenheten innan skolan sätter igång på måndagen.


Idag har jag typ inte gjort någonting alls. Vaknade halv ett  idag och då hade jag sovit utan att vakna någonting sen 11 kvällen innan. 14 timmar i sträck, trött tjej? jaharuu. Sen gick jag upp och käkade frulle och la mig vid tvn och satt void datorn en sväng. Sen så satte jag igång och bakade godismuffins, smaskens ju :). Efter det så gick jag och sov lite i min säng och vaknade för en stund sen. Trötta lilla jag.



sova tidigt ikväll
halsprov för halsfluss imorgon. Men själv tror jag inte att jag fått någon halsfluss för det känns som om halsen skulle göra ondare då. Kanske bara att körtelfebern blivit värre en sväng eller så har jag fått en förkylning på det här. Fast jag vet inte om jag ska tro så mycket heller. Jag trodde ju att jag bara hade en långvarig förkylning som inte gav upp när jag sen tog prover som visade körtelfeber.






Jag saknar dig cristin.




Ha det så bra :).
pusshej


=)

Igår så blev det sallad på furan med Olle och Julia. Satt där och pratade om allt möjligt i nästan tre timmar. Var evigheter sedan vi träffades alla tre tsm. Mysigt hade vi iallafall.

Senså åkte vi hem var och en till sig.
Var ute på gården och höll på med lite saker. Sen märker jag att lillkatten sitter typ högst uppe i ett träd. Försöker locka ner honom men det gick inte. När han suttit där uppe i en halvtimme så tyckte jag det var dax för honom att komma ner. Men jag märkte att han inte vågade för det var för brant den sista biten. Så jag tog en stol och klättrade upp i början av trädet så jag skulle nå honom och det gjorde jag. Men sen kunde jag inte ta mig ner själv därifrån för stolen var alldeles för vinglig och typ en meter bort. Så där satt jag, mobilen var inne och pappa? Han var bara borta och hörde inte mina rop. Men efter typ 10-15 min kom han och lyfte ner mig från trädet.

Sen gick jag in och gjorde mig iordning och åkte på bio. Mamma mia var det och den var faktiskt bra :). Blev kissnödig typ i mitten av filmen och ville inte störa de som jag skulle behöva gå förbi så där satt jag kissnödig. Måste vara en av det värsta känslorna. 





Eftersom att febern inte ger sig och jag har fått hosta och ont i halsen så säger folk att jag kan ha fått halsfluss. Det ska tydligen vara väldigt lätt att få det om man har körtelfeber. Så, in till sjukan imorgon och ta prover. Börjar känna mig hemma där nu.


Ensam hemma

mamma och pappa är på middag och jag är ensam hemma. Har kikat på tv och käka popcorn i min ensamhet och nu ska jag ta mig ett bad :).

Imorgon ska jag käka lunch på stan med Julia och kanske Olle.


jag hatar snor

Hemma nu.

Nuså har jag precis packat upp mina väskor. Winnerbäck var helt underbart. Köade så vi fick VIP platser och hamnade nästan längst fram. Regnade en hel del under all väntan men det slutade strax innan konserten skulle börja :). Trodde jag hade blivit helt frsk från körtelfebern nu men efter konserten igår så har jag fått ont i halsen och snuvig sen feber på det. Men det var värt det. Nu kan  jag ta det lugnt i några dagar.


Nu ska jag snart pysa till min säng och sova. Imorgon ska jag sova ut =).
Gosa med lillkissen ska jag göra också. tihi
 

Puss och godnatt

Stockholm

Imorgon så bär det av till stockholm med tjejerna :). Blir Winnerbäck på lördag. Kul ska det bli. Har packat allt nu, hoppas bara att jag fått med allt. Dags att sova nu också kanske, ska upp runt 6 imorgon.

Sov sött :)
Puss och godnatt

Hede igen

Mamma och pappa bestämde sig plötsligt att de skulle upp till stugan och måla i måndags. Så jag följde med med lite saker till lägenheten :).


När jag kom upp så plockade jag upp alla saker och så sen så begav jag mig till cristin. Hon höll på att fixa i sin lägenhet så jag hjälpte henne lite. Vi skulle skruva ihop hennes säng, vilket inte gick speciellt bra eftersom de som gjort sängen hade satt skruvhålen alldeles för högt upp. Så vi la på madrassen utan skruvar och det blev faktiskt gabska bra ändå, lite vingligt :p.
efter det så gick vi ut och var med Susanna, var svinkallt ute. Känns ju riktigt höstigt. Gick och la mig ganska tidigt den kvällen för jag var så grymt trött. Första gången jag sov själv i den lägenheten sovit där typ 10 nätter men aldrig helt själv, men det gick bra. Hatar att sova själv.

När jag vaknade så gjorde jag våfflor :). Sen gick jag ner till cristin och busade. Fikade med henne och hennes föräldrar så gick vi upp till mig. Så var vi med Eve, Carro, Johanna och Kajsa en sväng var ute och gick och så. Sen gick jag in och gjorde mat med mina superplattor, får vänta typ en kvart innan man kan börja laga mat på dem!
senare kom cristin och sussi och vi kollade på "hede the movie", skitbra film. höhö.
Sen gick jag och cristin på OK och handla chips och susanna låg på soffan min och sov.
Så när vi kommit hem så kom Jon och kollade på film med oss. Senså stack Sussi och Cristin och jag och Jon gick ner och tvättade. Sen hjälpte han mig med att spika upp lite saker på väggarna :). Så kollade vi på en film och mitt i hämtade vi tvätten. Har ingen tvättnyckel just nu så jag måste tvätta på kvällarna/nätterna och jag vägrar gå ner i källaren själv, så jag tvingade nästan jon att stanna. Stackarn skulle upp och jobba dagen efter. Sen blev det iaf sovdags för mig.

Så vaknade jag och käkade frukost och duscha, sen lyssnade jag på musik tills mamma och pappa kom vid två. Pappa skruvade upp två hyllor och en klocka åt mig :). Sen åkte vi på Norran och käkade lunch och sen åkte vi hem. Kissemissen min blev så glad när jag kom hem och han har sprungit bredvi mina fötter hela kvällen.


idag

Idag så kommer kanske Julia hit och grattar mig eftersom jag har fyllt år :).
Sen ska pappa och jag åka och kolla på en stuga som pappa köpte i förrgår.


Nu ska jag gå ner och käka lite frukost innan jag tar och städar mitt rum.
Puss på er :)

Sommarstugan

På Onsdag blev det sommarstugan med en massa sol och bad. Mys var det, olle och gullan var också med. Käkade en massa gott och spelade kort. Sen sov vi och vaknade till skitfint väder :). Gick ut och solade. Sen på eftermiddagen så blev det körskolan för mig och pappa och gå en sån där kurs, tråkigt.
Efter det köpte vi kebab och åkte ut till mamma i stugan :). Käkade och spelade spel sen gick jag till min llilla stuga och sov. Skitväder morgonen efter så då åkte jag och pappa hem.

hede

I hede var det helt toppen. Cristin satt på tåget i bollnäs när jag hoppade på och där började vår skrattresa. Vi pratade och skrattade nästan hela vägen, tror nästan folk blev lite less tillslut. Men kul hade vi.

Busade iaf massa med Jon när vi var uppe. Åkte och badade på lite ställen eftersom det var så fint väder :). S¨å kikade vi på lite filmer och myste i min lägenhet. Värsta åskvädret var det en kväll också, fyfan.

sen åkte vi hem på tisdag klockan två




RSS 2.0