1:a advent

Idag vaknade jag av att Samuel slog på kaffebryggaren, så då drack vi kaffe i köket :). Senså har jag slagit in julklappar och pluggat. Känner verkligen hur nära julen är nära. På efteriddagen ska vi iväg och kika på julskyltningen och sen på kvällen blir de bowling :).


Nu ska jag städa undan lite här och sen ska jag sätta mig och plugga líte till.

Puss<3

Julbord

Nu är julen nära, idag kör vi vårt första julbord för iår på skolan :). Men först ska jag göra knäck med UF-företaget. Det blir bra.

Mamma och pappa kommer och äter idag med. Pappa hade fortfarande lite problem med min bil, så den kommer inte upp :(.

Nejnu ska jag på ica och handla knäckingredienser.

Puss <3

Sveg

Jahaja, då var det Sveg igen! Tre dagar denna vecka, bättre än förra då det var fyra. Nästan hela min klass sitter och har engelska i rummet bredvid. Låter verkligen som om engelskaläraren är hörselskadad, cdspelaren låter högt! Funderar på om klassen kommer ha en hörselskada efter den här lektionen...

Dagen började inte skitbra. Snozade i 45 minuter innan jag kom upp vilket slutade´i stress. På med kläder, borsta tänder, dra på mascara, ut genom dörren. Precis när jag stängt dörren kom jag på att nycklarna låg där inne! Min dörr låser sig av sig själv. hm. Inga pengar på telefonen heller, nyckeln ligger hos Samuels mamma och pappa eller så sitter den opå samuels nyckelknippa. Jag hoppas verkligen att den är hos hans föräldrar, annars kommer jag inte in... Måste försöka få tag på honom under dagen :p.


Nu ska jag ta och kika runt lite på datorn här :)
Ha en bra dag! Jag hoppas inte min går mer utför!

Puss <3

Helgen

Blev en till lugn helg i helgen. I fredags så var vi uppe hos Samuel och åt middag med hans föräldrar. Sen åkte vi ned till Carro och kikade på idol. Efter det så blev det bara mys i lägenheten. Lördagen så åkte vi upp till Samuels stuga och sov där. Så på söndagen åkte vi skoter på fjället :). Mys på det.

Jag är så jävla trött nu, har varit trött i flera veckor. På Onsdag sätter vi igång med julborden på skolan, det blir bra :). Har gjort klart pepparkakshuset med josefine idag också, :D. Skitfint blev de!

På Onsdag kommer mamma och pappa och äter julbord på skolan. Så tar mamma med min bil upp också. Den har varit hemma på lagning, men nu har pappa laga. Tur att jag har en sådan snäll och kunnig pappa, annars hade det blivi dyrt!

Går även väldigt mycket framåt i vårt UF-företag också. Har ett bröllop på nyårsdagen och en middag i mitten av Januari, kommer tjäna en massa pengar har vi räknat ut. Får bara tjäna 30 000 sen måste man börja skatta, just nu ser det ut som om vi får göra det nästa år. Men det är det värt! Var även en person som ringde från Sveg idag och ville ha en middag för sittt företag, så där har vi också lite :). Det är så kul när det går bra!

Till helgen blir det mys med mamma och pappa i stugan. Vi får vell se om det blir en sväng på Husky på Lördag också, skulle inte sitta fel.

Puss <3


trött

Istället var att trycka på snooze så tröck jag på  jag fel och knäppte av alarmet och somnade om. Vaknade halv åtta, en halvtimme efter bussen hade gått. Smidigt.


Jag är så skoltrött nu så det stinker om det. Jag vill ta studenten mer än någonsin och snart är det dags :)!

Nu snart ska jag följa med Carro till Vemdalen och fixa nått. Sen ska jag ta och tvätta och sen vänas det pluggning..



Jag längtar hem

och jag saknar min Samuel.

:)

Var längesen jag tittade in nu :).

Har varit jättemycket i skolan de här veckorna sen vi kom tillbaka från lovet. Hade en cateringmiddag med företaget i Lördags, och det gick kanon :). Känns bra att vi har kommit igång på riktigt nu och att kunderna blir så nöjda. Hade finbesök i helgen ocskå, av Olle, Samuel och Joar. Vi var mest bara hemma hos Samuel och myste framför tvn, hade ingen ork till någonting annat, någon av oss.

Spelade även bowlingmatch i söndags med korpenlaget, jag tog hem alla mina matcher. Mats tog också hem alla sina, tror ja. Så, ja vi vann. Det kändes bra. Synd att vi ligger typ sist bara. haha.

Nu väntar jag på att Samuel ska ringa :). Sen ska jag gå över till carro, ut och gå var det, så var det. Kan behövas, ja. Sen blir det bonde söker fru.

Sveg idag
Sveg igår
Sveg imorgon
Sveg på fredag
Vad ska det vara bra för, deprimerande!!

RSS 2.0