Sommarlov

Då har man sitt allra sista sommarlov nudå.

Gårdagen spenderades på den mysigaste skolan som finns, nämligen wemerskolan. Vi var ett fåtal elever som först blev bjudna på kolbullar och saft :). Sedan gick vi in och satte oss och spelade spel, alias ett sällskapsspel. Det var riktigt mysigt. När vi hade spelat en liten stund kom Magda, vår livsmedelskunskapslärare som varit sjukskriven sen i Julas. Det visade sig att hon fyllde jämt och då fick och presentkort. Då hon kom så gjorde vi en paus i spelandet och käkade tårta som vi fått av vår rektor. Sen satte vi igång med spelandet. Mitt lag vann, men under spelets gång så var det väldigt jämt. När vi hade spelat klart så blev det en massa kramandes hit och dit.Alla Fick även en ros av Magnus, det tackar vi för.

Sommarlov var det, regn och mulet också. äckelväder, ta hit vintern istället va.

Körkortet pluggas det på som aldrig förr med, om en månad och fem dagar är den stra dagen. Jag fyller arton, tralalal.Igår när pappa kom och hämtade mig så hade han tagit min bil och jag fick köra hem.  Vad jag längtar tills jag sitter där, utan pappa och skylten där bak.

Igår när jag kom hem och hade käkat tänkkte jag, jaha då far jag till olle då. Men nej, hon är ju inte hemma påmindes jag om flera gånger. Ingen av mina vänner som jag brukar vara med när jag kommer hem är hemma. Eller jo, en och henne ska jag vara med imorgon är det bestämt. Hoppas iallafall att mina söta vänner har det bra i Lugano och inte bränner sig allt för mycket.


hallå där :)

vet ni vad jag tänkte idag? Jo, jag tänkte att mamma skulle bli stolt över mig när jag hade bäddat sängen, diskat och köpt en massa frukt och lagt i en skål på bordet. Men vet ni vad jag kom på sen, golvet ser katastrofalt ut! Skitigt och lite kläder här och där. Så nu ska jag nog städa.  Ser ut som det var ett halvår sedan. Eller nej, men de är dammigt här.

längesen jag skrev nu förresten, har hunnit med en del. Övningskört en massa mil har jag gjort. Sen har jag hoppat rakt ned i ljusnan från bron, och hör och häpna, idag var jag ute och sprang.  Så har jag köpt proppar till mitt proppskåp, igår gick de en rackare och min käre far var här och hjälpte mig att byta den! Fällde några tårar idag med, insåg att treorna slutar ju faktikst på fredag när jag fick se dem i deras fina balklänningar och kostymer.

Imorgon blr det fotboll för fulla muggar, ska spela med studenterna, kan bli skoj :). min kondition är sämst just nu.


neeej, städa så det blir fint.


RSS 2.0