28-07-09

allt är skitbra,
ettorna är perfekta, fast väldigt få. Få, men braiga :)
fått tre nya lärare och alla är grymma!

Imorgon blir det jobb och ikväll har jag ingen aning. Får se vart alla ska hålla hus ikväll.


Sitter i sveg förövrigt och väntar på en buss. Ska få ändra schemat så vi får ta tvåbussen hem på både tisdagar och fredagar =)


Winnerbäck

Snart så ska jag och Lina boka biljetter tills winnerbäcks konsert i Gävle. Det lutar mot det, men kanske kanske stockholm. Något att se fram emot också. Synd att det är rätt så långt dit. Gävle 5 dec och stockholm 5 nov. Vi får se hur vi gör helt enkelt!

Något mer som jag längtar efter är helgen. Åka upp till hede och fixa och dona i lägenheten. Jobba på Lördag kväll i storhogna och sen dra hem till hede. Söndag morgon klockan tio ska jag befinna mig i skolan. Göra mackor och så till de nya ettorna, spännande! Sen på kvällen blir det fest! Hoppas att det blir lyckat, saknar alla wemerungar nu. bus bus bus. bus...



åhlala´

vägen har bara en början, inget slut!
Fick en kexchoklad av min söta moster idag, woho.


måndag

Då var vi här igen!

Jag har haft körlektion idag, första halvan gick uruselt och den andra halvan grymt bra. Blir så less på att det ska gå upp och ner hela tiden!

Sen gick  mötte jag upp Lina och Olle för en sallad på waynes. Den ar god, men den kan aldrig slå furans! Blev massa prat sen och senare begav sig Lina upp mot körskolan. Jag och Olle traskade runt på staden en sväng. Sen mötte vi Julia och fredrik som skulle käka. Så då tog jag och olle en kaffe på waynes. Sen liftade vi med fredrik hem! Väl hemma färgade vi Olles hår =)

Imorgon ska jag bara ta det lungt. Sova länge, duscha länge, fixa naglar, gå ut och gå, laga käk, baka något kanske och övnigsköra lite.


Borde boka en klipptid också, men jag vet inte om jag hinner. kaanske om mamma sponsrar. Annars får det bli till höstlovet, vägrar klippa mig i Hede igen!


ihhh! :D

Det är kallt ute!

Och det betyder att snart är vintern och kylan här. Vintern och dagen då jag får ta fram mina skidor :). Åhhh, vad jag längtar!

Mina naglar är så fina också, Julia gjorde de fina igår med diamanter och allt.

torsdag

Vad häänder?

Inte mycket om jag får säga det själv. Har sinnes ont i magen idag, så blir nog inne och kikar på film och sådär. Julia kanske skulle kika förbi senare och fixa mina naglar.

Jag längtar efter vintern.


uppdatering på dagarns som varit!

Torsdag: Gick upp nio och gjorde mig iordning och sedan skjutsade pappa mig till Bollnäs. Hoppade på tåget där och sen bytte jag i ljusdal till buss upp mot hede. Cristin mötte mig och så gick vi på Ica, eftersom mitt kylskåp var helt tomt. Handlade lite mat och sen gic vi hem till henne och grillade kyckling och drack  lite öl. Så kom Erika och Frida och pratade lite. Kvällen slutade med dipp och gurka med cristin hemma hos Busk!

Fredag: Vaknade runt tolv och smsade Carro, så tog vi och terese en promenad i det fina vädret. Sen skulle vi åka båt, men motorn funkade inte. Så jag följde med carro på ica och sen gick jag hem och lagade mat. Så fick jag sms av busk som ville bjuda på märkliga muffinsar. Så jag gickdit och nog var de märkliga allt! hah, men otroligt goda ;). Sen blev det dusch och sen öl nere hos cristin, efter en stund kom elin och therese också och vi gjorde oss iordning och gick iväg till boffen där det var fler folk :). Satt där i några timmar och sen begav vi oss mot vemdalen och countryfestival.

Lördag: Vaknade, sen åt jag ungefär hela dagen känns det som.. Nejdå, men vid tre skjutsade Carro mig till Storhogna så började jag jobba klockan fyra. Tyckte det flöt på bra, känns som om man hittar lite bättre nu än sist. Behöver inte fråga vart allt finns. Slutade runt tolv och då traskade vi mot logen och gick och la oss.

Söndag: Vaknade, tog en dusch och tog med mig marcus mot frukosten! Hamburgare blev det, smarigt. Sen begav vi oss hemmåt, jag och marcus. Han släppte av mig i Hudik och pappa kom och hämtade mig där, grymt bra. Annars hade jag kommit hem imorgon. När jag kom hem hade mamma gjort mat och vi käkade fläskfile, klyftpotatis och sås :). Nu väntar jag på att Julia ska komma hem så jag kan hitta på ett bus med henne!


Tack för helgen!

ahh!

Satt i min soffa med datorn i knät och läste en blogg, så kom det in besök genom fönstret!

-aaaaaaaaah, pappa kom hit och ta ut fågeln, kom nu!!!
-Jaha, jag kommer jag kommer lugna dig!
-hmf!
-Det är ingen fågel det är en fladdermus!

usch, fick ut den tillslut.

dom ser inte direkt trevliga ut. Han var nog rädd, flög runt runt runt.

städning

Inatt var jag med anna till norrfly och kikade in spökhuset. Fy fan vad äckligt! Gammalt psykhem, stort vidrigt hus. Tog en jävla tid att hitta dit, men tack Tommy för guidningen ;).

Nu håller jag på att städa mina rum, städar garderoben också, välbehövligt.

Till helgen blir det jobb, härligt!
Farfar tyckte jag skulle komma förbi och hämta pengar sen jag jobbade där i början av sommaren. Så jag får vell gå dit någon dag :).

Idag ska jag få med mig pappa på en tur med bilen. Städade den igår förresten , blev jätterent och bra, Nu väntas bara körkortet. Men de kommer vell med tiden det med! :D


stugan

Har kommit hem från stugan för en stund sedan nu.

Igår så åkte jag och anna till gävle. Där blev det lite shoppning och sen kikade vi på bio. Sommaren med Göran och den var, kul och konstig.. Sen åkte vi till stugan och badade, drack varm choklad och sov. göörmysigt.

Idag har vi badat, ätit, diskat, åkt på dollar, ätit godis, åkt hem


RSS 2.0