wihooo?!


jaha ja.

är iallafall hemma från bivacken nu, höhö. Tro de eller ej men jag sov i bivacken hela natten :D. Var lite kallt till och från men då var det bara att krypa ner i sovsäcken med hela kroppen.  Hade tre riktigt mysiga dagar med klassen faktiskt.

Idag så kom mamma och hälsa på. Hon åt mat på skolan, sen följde jag henne på Hc, hon har blivit biten av myggor i Thailand så hon har äckliga bölder och feber..Sen åkte vi hem till mig. Jag fick presenter, två lacoste tröjor, två Cavin Klain trosor, en ryggsäck och några armband :). Min  mamma är snäll. Hon fick en kopp tee sen somnade hon en timme på min soffa., Se åkte hon hem till stugan och karl.

så gick jag till cristin och busade.  Kom en massa folk och sen gick vi till josefíne och efter det gick vi till micke..

Nu ska jag faktikst sova och den här kvällen ar läskig på ett sätt.
Puss och godnatt

bivack :)

wiho, nu är det inte långt kvar. På Tisdag kväll så ligger jag i en bivack med Josefine och Critsin! Imorgon går bussen kvart i nio mot bruksvallarna. Då ska vi åka skidor, laga mat och ha det mysigt hela klassen. Sen på Tisdag så ska vi upp tidigt och bygga bivack, som vi ska sova i :). Sen står isklättring på schemat på söndagen, wihooo!

Vi har med oss en massa mat och inte nog med det, massvis med godis och då menar jag massvis. Nu är iallafall väskan färdigpackad, fick knappt igen den :p.


Idag så vaknade jag rätt så sent, så gick jag på ica med mina bivackvänner och köpte godis. Sen gick jag hem och lagade mat och efter det gick jag bort till Josefine. Sen gick jag hem igen och har packat och vilat :). Nu har jag precis käkat, stekt potatis, vitlök och rödlök, så jävla gott och en kycklingbit till det.

Imorgon kommer mamma och pappa hem också :)



En del av klassen ute på en tur förra vintern mellan storhpgna och skalet.


Ha det bra, skriver när jag kommer tillbaka, om jag inte fryser ihjäl i bivacken.


<3

Sitter här nyduschad och dricker vaniljtee nu, gott som fan. S´ka ta och pysa till sängen snart också. Har servering imorgon, börjar klockan åtta, så. Har varit hos Robin ikväll, var en massa folk där och hade det trevligt. Nu känns det nästan som  förr, som wemer ska vara. Mina älsklingar <3

Olle ringde idag, jag saknar henne skitmycket.. :(. Hoppas verkligen på att hon, Julia och Angelica kommer upp vecka 6 :). 

Imorgon: tvätta, skola, tvätta, städa, åka pulka med sötisar, tvätta. asmycket tvätt.

<3

Sov gott :)

:) .

Igårkväll så var vi ett gäng hemma hos andré, pratade och drack lite vin. Mys på det, känns som gemenskapen blivit bättre igen nu. Alla är inte lika spända och griniga på varandra som förra terminen :). Nåja, gick dit vid åtta, kom hem vid två, tiden går snabbt när man har roligt.

vaknade, drog på mig kläder och lite mascara, sen drog jag till skolan. Haft genomgång för bivack idag, ska ju sova med skolan i det på tisdag och jag längtar! :D. Så hade vi prov, sussanne och gick igenom prov. Inte alls jobbig dag. Blev dock sur  andra lektionen, idiot  ju! 

Imorgon så har jag servering, kuuul ja.
Sen ska jag tvätta en massa kläder.
Får se vad det blir sen.


Ikväll - skoterkurs, sen kanske bowling. wihooo


nu ska jag sura vidare


du orkar inte läsa.

jag orkar inte,
jag hade jättekul idag 
sen blev jag jättetrött
sen skulle jag på skoterkurs
det gick ju bra
det verkar bli enkelt.
idag har mormor boka resa till cypern för mig och henne
hoppas jag kan få ledigt i två dagar för susanne bara.
Resten av dagarna har jag ju lov, så.


Imorgon ska jag till sveg, 
jag tycker inte om det.
Jag vill vara 18.

vad dryg jag är, soooova kanske?


wihoooo

Den här dagen kanske är hur bra som hellst?
Idag så kom Barbro och sa att vi skulle åka till Spanien vecka 9 till 14. Så skulle vi fixa praktikplats i Sverige en vecka, så då slog jag en pling till krister och han välkomnade mig till skidskolan. wiho. Inte nog med det, efter praktiken så har vi två veckors lov sport och påsklov. Vecka 15-16 ska jag nog vara i skidskolan, sen vecka sjutton, vad blir det då? wiiiiho, jo imorgon ska min världsbästa mormor  ringa och försöka boka en resa till cypern för oss två. Ni kansek tycker att det låter helt sjukt att åka ensam med sin mormor men inte då, jag har rest fyra gånger förr med henne och en gång själv och det har varit jättemysigt. Nu hoppas jag bara på att hon hittar en resa åt oss.


Har pratat med mamma idag också, de hade det jättebra borta i Thailand :). Börjar faktiskt sakna dom nu. Vill bara ringa och berätta allt roligt som händer, men det är ju så dyrt. Idag pratade vi ca 5 minuter och jag hann bara säga typ tre saker av tjugo! gaaah, kom hem.

Nu ska jag börja städa lite här i lyan..buhu


hede igen

I helgen så har jag varit hos mina kusiner. Vi har spelat buzz, kollat på tv och en massa saker :). Idag så var jag och faster på birsta och letade en röd skjorta som jag ska ha till spanien. Letade i alla klädbutiker så när vi hade åhlens och vero moda kvar så hittade vi på vero moda, skönt. Rea var det på det också =). Sen så åkte vi och köpte guitar hero till maja och matilda, de bortskämda småknattarna :p. Sen åkte vi hem och fikade. Så åkte vi på dansträning med matilda och när den höll på kom pojkarna och hämtade mig.

Emilio, micke, robin och andré och jag i emilios lilla bil. Trångt som fan men det gic´k ju det också, det var så varmt och skönt så jag somnade där i mitten :).

Nu har jag duschat,
jag är hungrig
jag har ingen mat och lite pengar.
fattiglapp


Sundsvall

Imorgon efter skolan så drar jag till kusinerna och blir där över helgen. Ska bli grymt mysigt att komma dit nu. Kika på tv, äta god mat och busa en massa med mina sötisar till kusiner. Så kanske vi drar på stan och kikar efter lite kläder :).

Pratade med min pappa vid tolv idag.
pappa: har ni det kallt eller?
jag: nja, -15 kanske
pappa- jaha här gick solen ned för en stund sen och de är 29 grader varmt.
Hade gärna vilja varit där när jag gick till skolan imorse.

Nu ska jag städa lite och packa det sista. För imorgon drar jag tll sundsvall, wihoo







varför hör du aldrig av dig?

skola

Idag började vi klockan tolv och slutade klockan tre och hade typ en timmes rast där också. Härlig vecka det här blev ändå, tre sovmornar på raken och de två sista till tolv :). Nästa vecka blir mycket sämre, sveg två dagar i rad och kliva upp klockan halv sju..

I helgen ska jag nog åka till stugan. Åka massa skidor och busa med karl, som säkert kommer jobba hela helgen.. Men då går jag till hellspongs och busar med dom. höhö

Nu väntar jag på anna, vi ska ut och gå
Sen ska jag laga mat och käka med josefine
efter det så ska jag duscha och sen se på winnerbäcks dokumentär :).


trallala

Sitter här och slöar framför tvn och datorn nu. Idag gick jag till skolan halv tolv,  hade s ovmorgon. Där hade vi en lektion på 40 minuter och då gick vi igenom instuderingsfrågorna till ölprovet på torsdag. Sen fick vi gå hem. Ikväll så har vi skoterkurs med klassen :). Sen ska jag hem och se andra avenyn med anna, eve och jossan om jag hinner.




fick mms av mamma och pappa idag :) <3

Hallå =)

 började halv nio idag, hade två lektioner. Nä´r i hade rast på första lektionen så sprang jag och smällde upp dörren och där utanför stog Niklas och Maja med sina mammor. De skulle kika på skolan så jag gick med dem till rektorn ;). Sen gick jag på lektion. Efter den lektionen så följde de med mig hem och kikade på min lägenhet. Dom verkade faktikst rätt så bestämda med att börja :).

Sen när de hade åkt så gick jag hem till josefine och kikade på film, sen på ica och handlade mat. Så gick jag hem så kom anna, jossan och eve en stund och sen gick jag på ica igen med anna. Så har jag lagat mat, kasslergratäng, mums på det!


Idag ringde min mamma också, saknar henne.
imorgon om jag pratar med henne så ska jag säga att hon ska köpa en mascara till mig på arlanda. Skitbra mascara som typ bara finns där och på åhlens i stockholm. Den är från lancome paris, dyr men så jävla bra och värt pengarna! Eller vad säger du lina?











stor våg välte färja

Jag var alldeles nyss påväg att börja gråta när jag läste det på aftonbladet, människorna på bilderna såg thailänska ut. Mamma och pappa är i Thailand och jag visste att de skulle åka färja idag, så rädd blev jag! Sen när jag väl kom in på artikeln så var det i Indonesien, puh.

Jag mår bättre än jag mått på länge. Till helgen ska jag beställa en spabehandling till mig och mamma, som hon ska få i födelsedagspresent när hon kommer hem :).

Idag har jag lyssnat på winnerbäck, varit och gosa ner mig i Jossans soffa med massa sötisar, så har jag badat :).
Min fot mår sämst. blåmes är vad den är.


jag vill åka skidor.

jag vill ha en ny telefon


tok

jag och anna har vait på ica idag, vi köpte två liter läsk var, en varsin chipspåse, korv och godis. häääj tjockisar! Sen gick vi hem till jossan och kikade på bilder sen igår :).

Nuså har Josefine precis gått hem, hon har slingat mitt hår. Jag ska vell fortsätta mitt städande kanske, har småstäda hela dagen men de ser förjävligt ut. Kan ju knappt gå med foten heller så det tar sin tid.

puss puss :)
















































vilken jävla kväll :D

Jag hade så jävla kul igår, roligast på länge! Vi stannade hos mig hela kvällen . När typ alla hade kommit så kändes det så onödigt att förflytta sig bort till en typ lika lägenhet. Spelade ölspelet och sen behövde jag inte dricka så mycket mer. Tiden gick så jävla fort, runt fyra så började folket bege sig hem och jag mot sängen. Men där låg det en däckad boffis, så jag försökte klämma ner mig i ena sidan av sängen, men när jag typ fick ligga på honom för att få plats plus att karln snarkade och gick inte alls flytta på så la jag mig i soffan. Sen imorse vaknade jag med en mer blå fot än hudfärgad, aj på den också! Kom senare på att jag snubblade på alla skor och jackor som låg på golvet i hallen.. höhö.

Min lägenhet stinker vin, nu ska jag leta fram en skurmopp och skura upp allt skit. Sen ska jag tvätta filtar och handukar. Glasen är diskade men tallrikarna och de är kvar sedan tjejmiddagen igår, buhu.

mer sådana här kvällar vaa. Helt perfekt inget bråk och alla var glad och trevliga.


Wemer <3

Fest

Nu är vi hemma hos mig och laddar för fest! Håller på och gör oss iordning nu och ska käka lite och förfesta här innan vi går över till eve :).

Idag i skolan så hade vi en lektion och vi gick sluta vid elva, skönt som fan! :)

Imorgon blir det kanske skalet, och jag längtar.


jaha

kom precis hem från emilio. Har varit där och suttit och pratat, sjungit och varit tokig. Började nere hos Fredrik sen gick vi upp till André och sedan ner till Emilio när han kom hem :). Var typ bara 10 pers men bra personer och jag hade kul till och från, fast jag var nykter. I slutet kom Mats och Marcus från Ramundberget också med en massa klubbor, typ några hundra plus flera marabou-chokladkakor, mums. Senså tog jag mina ben och giick hem. Nu ska jag gå och sova i min skööna säng med mina tre täcken och sex kuddar =).

Sov sött :)
Imorgon är det skola och sen fest.

=)

Om bara förkylningen kunde försvinna. Jag vill bara vara frisk nu! Hur jag än mår imorgon så ska jag dricka vin och ha det trevligt med wemersötisarna =). Sen på Lördag så ska jag upp tidigt och åka till skalet och åka bräda, längtar.

Idag fyller jimmie år, grattisoch de betyder fest. De är några som ska festa ikväll men jag tror jag väntar tlls morgondagen med mitt. Får se vad jag hittar på ikväll, tar mig nog en sväng till festen.


Jag saknar Lina

skola

Nu snart ska jag gå upp på wemer, ska bar dra på mig lite kläder :). Igår var vi i sveg och vi fick det sämsta schemat någonsin! Hur kan de lägga så vi får en håltimme på tre timmar i Sveg? Idiotiskt, där finns det ju inget att göra. Där kan man ju liksom inte ta närmaste soffa och lägga sig och sova som man kan på wemer, så kan man ju inte direkt gå på stan heller eftersom de inte finns någon! Åh, vi får vell sitta där i cafeterian och bli uttittade av svegsbor..'

sämst.
min hals  mår inge bra, nu ska jag ta en alvedon och gå till skolan :)


sista dagen för den här gången.

Då var sista dagen arbetad för denna gång. Kul som fan har jag haft och jag kan nog redan nu säga att de här är de bästa året jag jobbat i skidskolan/sportservice. Man har verkligen fått jobbat med de gröna och blå barnen när man skulle lära dem att stanna, svänga, åka paralella skidor och så vidare. Men vad gör det? Jobbigt har jag haft det men jag jag har haft skitkul och det är det som räknas. Igår stog jag inne och skrattade åt alexander för man verkligen såg hur han kämpade. Idag var det min tur. Vi bestämde oss att ta samma grupp vi två, och hur gick det? Jo, barnen blåste iväg, jag fick springa upp och ner i backen med pjäxorna på. Alexander åkte upp och ner med barnen och jag sprang och plockade barn som blåste omkull...Såg hur alexander flinade till när jag plockade upp det ena barnet efter det andra så svetten rann. haha.

i övrigt så tycker krister (chefen) att jag och albin jobbar skitbra tsm så jag antar att vi får jobba tsm under sportlovet. Albin är lika som mig, går i skolan men jobbar så mycket som möjligt på loven. mitt 4:e år i skidskolan och albins 3:e. wiho, vår bäste albin.

Gissa vad jag kom med idag? Kakor! och Joel och Alexander tyckte de var supergoda och käkade flera styckna ;).

jag och alexander satt vid maria och petter under lunchen idag och pratade på om skidor och grejs. Kommer sakna de massa också.

Hur är det med förkylningen då? Typ åt helvete. halsen gör ont, lock i öronen och snoret har runnit hela dagen. Mamma har gett mig en massa piller, alvedon, något för näsan och typ bislovon kanske de hette? Ska tydligen göra mig friskare men jag känner ingen bättring än.

snart kommer kalle och skjutsar mig till hede. Tror faktiskt inte jag längtar längre, vill hellre stanna här.. åååh, nu kom jag på en sak. Karl, brorsan ska kanske åka till nya zeeland och jobba i sommar och då ska jag få ha hans bil :). Skitfin audi, perfekt! Men bilen är ju så stor och jag är ju ganska liten. Sen om jag skulle krocka eller ha sönder den på nå vis skulle jag få enorma skuldkänslor, så vi får se :).

Nu ska jag ta och kika om det finns något ätbart och gott, vilket jag inte är så säker på.
aja, pusshej

namnsdag =)

Idag så är det Hanna som har namnsdag :). Jag fick body butter med jordgubbslukt och en med blåbärslukt  så fick jag duschcreme med cocoslukt , av mamma. Sen skulle jag få ett par lovikavantar av mormor också.

Jobbat idag, varit inne nästan hela dagen. Blev en snowboardlektion på eftermiddagen och mitt huvud höll på att sprängas. Ganska mycket folk ute idag och jag tyckte synd om alex när jag kikade ut på hans lektioner idag. Stackarn hade verkligen mycket att göra.

Imorgon är det min sista dag och sedan börjar skolan. Onsdagen börjas med sveg.. Känns inte så kul att få sitta och snora på en buss i en timme. Hoppas verkligen på att förkylningen har gått bort då. Jag tycker att det är så jävla kul att jobba och nu måste man tillbaka till skolan.. =/. Men ska bli skönt att träffa alla på skolan igen :).'


:)

Har jobbat idag igen, har räknat ut att jag jobba ungefär 85 timmar nu sen den 27 :). Riktigt skönt ska det bli när lönen kommer in. Idag så skulle jag lära en fyraåring att åka lift och som sagt inte det lättaste när han säger jag vill inte, jag kan inte, mamma mamma. haha. Men det gick riktigt bra i slutet. Fick upp honom i liften och lärde honom ploga lite. Så var han jättestolt och visade mamman att han kunde åka lift!

Efter det så hade jag en tjej som jag haft i fem dagar nu. Kul men kallt! Var -16 idag och vi fick åka i blåa backarna så inte kinderna skulle frysa när vi kom för högt upp.

Sen blev det käk med anders och efter det så stog jag inne i uthyrningen och jobbade.


Har åkt på en riktig förjävlig förkylning också. Näsan rinner och halsen gör ont. Halsen är mycket bättre än igår men då är snoret värre idag. lock i öronen har jag haft hela dagen också, barnen har fått skrika åt mig ;). fan va jag klagar.

Imorgon ska jag ha skidskola på morgonen och sedan får vi se om jag behövs inne i sportservice, annars tar jag mig nog en tur på ett par skidor :).


Puss på er :)


längesen nu

Nuså va det ett tag sedan jag skrev.. Har jobbat en massa från den 27 nu :). Fått in en hel del timmar så det blir mycket med pengar sen =). Kul är det också, åka runt och busa med barnen och lära dem åka skidor. Få åka skidor och bräda på arbetstid är ju underbart. Har nog blivit kall under de här dagarna, känns som om det sitter nått och skaver i min hals, aj aj.


Nuså ska jag ta och göra lite pizza sen ska jag bara ta det lugnt hela kvällen. Kanske tar och går en sväng över till sebben och hanna :).

 Puss på er :)

RSS 2.0