sjuk

ligger i soffan och kollar på tv nu. Snorar som fasen! Sovit bort i stort sett hela dagen. Hade kökslektion idag, så jag valde att stanna hemma. Kände inte för att stå i ett kök och nysa ned maten. 

Ska ta och göra klart mitt hemprov som skall in imorgon, sen ska jag läsa lite till slutprovet i kök!

pusss

Lite färg ger susen ;)

Har precis kommit hem. Har målat ni nya lägenheten idag och fasen vad fint det blir :)! Nu fattas bara två väggar, sen kan vi flytta in :).

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen grillning, sen forum :). PERFEKT.

Annapanna ska jag få träffa idag å, kan inte blir bättre än såhär!

Hallå =)

Blivit väckt av telefonen två gånger idag! Först pappa vid halv åtta som sa att han hade fixat nya sommardäck till min bil :), perfekt! Tur att jag har en sådan snäll pappa. Skulle jag göra det själv skulle det nog bara bli ett stort problem. Sen ringde Mats och hörde hur många som skulle med och käka på husky på söndag :). Tillslut klev jag upp och satte på kaffebryggaren, satte mig vid datorn och kollade på andra avenyn!

Jag har börjat plockat ihop saker till nya lägenheten också :). Perfekt!

Idag vid ett bär det av till sveg på mässa!


sveg

Har precis kommit hemi från Sveg . Har haft religion och samhäll, sen har vi fixat en monter som vi skall stå i imorgon på mässan. Så har jag gjort klart min APU-rapport, skickat in sagan. Bäst att fortsätta i den här farten nu, så jag får allt gjort!

Nu ska jag ta och åka upp till svärmor och svärfar och lämna lite tapeter och färg :). Sen ska jag hem och laga stuvade makaroner och köttbullar!

 

Puss

<3


35 dagar kvar

Idag är det 35 dagar kvar till studenten, detta skall firas!


Inatt kom jag hem runt 01.00. Har varit i Falun hela helgen med älskling och hälsa på Hans bror Daniel och sambon Ellinor :). Dom hade det jättemysigt i sin lilla lya. Jag shoppade en massa, det blev en väska, en skjorta, två par skor, två klänningar, målarfärg, tapeter, och säkert nått mer som jag inte kommer på nu :). Åkte från Falun vid 18.00 så bytte jag bil i alfta och åkte hem till Trönö, hälsade på angus, kalle och pappa en sväng. Sen åkte jag till Olivia och kramades en sväng. SEN begav jag mig uppåt.

På fredag har vi en middag med Cateringen, 17 personer. Sen blir det forum! :)

Dags att flytta in i nya lägenheten nu snart också, mys.

 

Nejnu, ska jag bege mig bort till mina wemersötisar.

Ha en bra måndagskväll, för det ska jag ha :)


RSS 2.0